Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka90

czy on o mnie pamieta?

Polecane posty

poznalam kiedy pewnego pana x uczucie rozpalilo sie blyskawicznie i trwalo zaledwie 3 miesiace, plonace uczucie, namietny seks, uzupelnialismy sie . widzielismy sie prwie codziennie , wspolne zakupy itd. partnerstwo jednym slowem. chcial mnie zmienic, moj wyglad. nie dalam sie, wiec sie nie rozstalismy, on tego chcial. zostala przyjazn z jego strony, ja nadal kochalam go calym sercem. bylo nawet dobrze, ale barkowlao mi jego czulosci. po pol roku przyjazni poznal kogos w sumie ja etz ale wiedzialam ze nic ztego nie bedzie. wiedzialam ze zazdrosc mnie zje, chcialam zerwac kontakt. nie mielismy go przez pol roku. odezwal sie do mojej przyjaciolki, zbey zapytac o mnie.. jak to uslyszalam napisalam do niego, rozmowy chyba dwie byly bardzo chlodne teraz wyjechal z owa dziewczyna do pracy na wyspy...sa ze soba ponad pol roku. wiecej niz ze mna. ciagle mnie meczy w czym byla lepsza ode mnie? czy on o mnie ejscze pamieta? o tym co bylo miedzy nami?

myslisz? a moze ty chcesz sprobowac glen co????????????? a zkochasz sie w emnie coooooooo??????

Gość malenka powiem ci cos waznego
za brzydka jestes zeby ktorys chciał cie wyruchac choćby w dziurkę od nosa :classic_cool:🖐️

glennnnnnnnnnnnnnnnnn ale nie wies zgdzie ejstem a ja cie juz kocham a ty cooooooo ja tam lubie nawet w dziurke po uszach , chcesz????

ale ty żałosna jesteś:(:D

brzydka i głupia jak but z lewej nogi:o typowo polski kaszalot - przedstawicielka kafeterii:o🖐️

żalisz się czy chwalisz?:( a moze chcesz zeby ktos się nad tobą zlitował i cię zruchał? 😠

mówię, żałosna to mało powiedziane:D i ona chce zeby facet rzucił tamta dla niej:o🖐️ musiałby byc debilem:O

ej holol to bylo wczoraj dzis jest nowy dzien , z tym kolesiem co etraz o nim pisze to bylo ponad rok temu ale z powodow depresyjnych teskniacy mi sie wjebal na glowe helol??????

ej jak paCZe jak wy bierzecie na serio wszystko to jebie tu smiechem, dobry sen beede miala dzieki wam

"heloł"...:o? wspołczuję twojemu przszyłemu facetowi, ze będzie musiał zadawac się z takim dnem intelektualnym. będziesz tylko workiem na spermę:D i to brzydkim workiem:o

ale mnie zjechałaś:o:D to, że jestem zniesmaczona Twoimi postami, nie oznacza jeszcze , ze jestem sztywna:D p.s. dzieciaku, zanim weźmiesz się za ruchanie, poćwicz ortografię - mĄdralińska się pisze , a nie mondralińska:o.

ciesze sie ze uwazasz ze glupia jestem...lubie jak ktos mi czasem tak powie wiesz generalnie ejstem nieszczesliwa bo wszyscy uwaaja mnie za wyjatkowo madra i ambitna osobe...slawa meczy ah te wmagania

Gość karolina uspokój się

o, nawet nie zauważyłam:D jeszcze lepiej napisałaś - mondralisniska , dobreee:D🖐️ gratuluję🖐️

SŁAWA?? Łoo... czy ja o czymś nie wiem? :D Gdzie Ty jesteś sławna, mitomanko?:D

ponawiacz mam nadzieje ze wiesz ze sobie zartuje, bo co niektorzy biora tu wszytsko na serio.a my mialysmy okazje normalnie podyskutowac

Gość karolina uspokoj sie
to nie ponawiacz :) ale wiem ze sobie zartujesz

Gość xgirl i jak ci idzie z tym
chlopakiem

o girl ;D teraz sie moge zaczac zachowywac normalnie, znajomi przyszli trzeba trzymac poziom ;) jak ten chlopak?

Gość hej girl opowiedz nam coś
a wy debile odjebcie się od malenkiej, bo to ladna dziewczyna tak samo jak girl i ponawiacz gdzie się chowacie?

maleńka...wiesz, że przez chwilę miałam wątpliwości czy to na pewno Ty, czy może podszywacz? ;) a z tym chłopakiem idzie mi świetnie:D wcześniej jak pamiętasz wymienialiśmy się dziennie ok. 4ema wiadomościami a teraz się tak mi rozkręcił, że nawet nie muszę się Go pytać co robi, sam się spowiada:P :classic_cool: i mamy się spotkać w najbliższych dniach, bo wyjeżdża:>

Gość hej girl
a on przeprowadzil się w końcu czy do wln jezdzi tylko na tą pilkę?