Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo ze smakiem

niedopasowana do swiata

Polecane posty

Gość pseudo ze smakiem

noż kurfa mac sprawa ma sie tak kocham facetow w sumie kazdy ma w sobie cos ciekawego i troche ze skurfiela(to urocze hehe) ale nie chce sie wiazac, w malzenstwo nie wierze i wole stara panna byc niz sie pchac jakiemus "komus" z niudolnie uformowanym pytongiem, kupa gowna zamiast mózgu i blednym poczucie zajebistosci(dodam ze zawyzona samoocena powoduje u mnie odruch wymiotny), dzieci tez odpadaja(zauwazylam pewna prawidlowosc kazde kolejne pokolenie nie dorownuje poprzedniemu do piet, smierdzi, podstawy takie jak tab mnozenia i literki alfabetu uwaza za wiedze ostateczna) i ja sie takimi smarkami zajmowac nie bede tracac przy tym energie, uzebienie, chec do zycia i jedrny biust. Wole kupic sobie kota plci sucz i tak we dwie zyc na dobre i na zle zajadajac sie kocia karma i z radoscia w oczach obserwowac przyrost tkanki tluszzowej, ale zanim to nastapi osiagnac papierek z jakiejs uczelni o watpliwej renomie ktory bede mogla sobie nastepnie wsadzic w swoja magisterska pupcie, bo tylko tam spotka sie z uznaniem, pozniej rozkrecic jakis interesik ala sprzedaz zniczy( dochodowy interesik) a kiedy zbije juz fortune to wezme sobie tego pchlarza ktorego pokocham jak swoje i razem bedziemy kroczyc przez zycie:)) ps. lubie planowac, wygadalam sie az mi w gardle zaschlo

Gość nagietkas
huahua

Gość blogi stan
ar ju ołrajt?

Gość pseudo ze smakiem
yop czuje sie dobrze i trzezwo mysle, choc trzezwa nie jestem:)

Gość pure morning
pseudo,ja tez o kocie marze,kocyku i whisky najlepiej

Gość pseudo ze smakiem
whisky moja zono mmm, nie jestm taka osamotniona w byciu inna:)

Gość pure morning
glutow tez nie lubie,jesli wiesz o co chodzi :)

Gość pseudo ze smakiem
widze ze sporo nas laczy to moze ja sie przedstawie, Marta jestem:)

Gość pure morning
dobrze Cie poznac Marto:) ja - Justyna. jesli z reguly wzbudzasz zdziwienie w ludziach,( ktorych potajemnie dziele na grupy :P )chociaz wszystko jest z Toba ok, to juz w ogole jestesmy podobne :)

Gość pseudo ze smakiem
eee tam calkiem zwykly ze mnie schizofrenik:) grupy? jakie grupy? lubie podzialy:)

Gość lejdiss
czizes;

Gość pure morning
nie bede Ci tu pisac moze lepiej i otwierac przed swiatem,bo sie zaraz zleca jakies okazy :P masz jakies gygy?

Gość pseudo ze smakiem
gg tak na forum nol nol to grozi nalotem raz ten bledzik popelnilam:/ moze swoje podaj jak nie masz oporow?

Gość pure morning
dobra,dam Ci taki zastepczy w przypadkach szczegolnych,ktorego nie uzywam tak dla wiadomosci ogolu :P - 8642742 - napisz