Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Creepy Girl

Muszę sie tym z kimś podzielić

Polecane posty

Gość Creepy Girl

Na żywo się nikomu do tego nie przyznam więc powiem to tutaj. Chciałabym mieć chłopaka wampira. Ciągle o tym fantazjuję. Ehh... ile ja bym oddała, żeby te fantazje się spełniły. Mam po prostu bzika na punkcie wampirów

Gość Creepy Girl
Nikt ze mną nie pogada? :(

Gość też nie możesz napisac
znajdź takiego ;) tzn. hmm... 'sanguinarianina' (czy jakoś tak) poczytaj o tym w necie, o ile jeszcze tego nie zrobiłaś :)

wpisz w google sanguinarianie... albo tak jakoś...

Gość Creepy Girl
O ktoś postanowił jendak odpowiedzieć wariatce :P Dziękuje i doceniam. Znaleść takiego to też nie takie proste zwłaszcza, że generalnie jestem osobą, której raczej z trudniścią przychodzi zawieranie znajomości. To dodatkowe utrudnienie. A poza tym to moje fantazje bardziej dotyczą takich wampirów z kłami, nadprzyrodzonymi zdolnościami, nieśmiertelnymi i w ogóle. No, ale ponieważ to jest raczej niemożliwe (chociaż kto wie :P) to taki sanguarianin by nawet wystarczył.

Gość Creepy Girl
*sanguinarianin miało być

Gość hihihi__________
naprawdę jestes wariatką:P i co chciałabyś, aby podczas seksu wypijał Ci krew moze?:P:D

Gość Creepy Girl
hihihi nie miałabym nic przeciwko (byle nie za dużo :P) i wiem, że jestem wariatką, dlatego właśnie mówie o tym na forum a nie moim znajomym w realu. Sweet Dreams dzięki za linka

Gość Za dużo...
...pedalskiego Cradle of Filth sie nasłuchałaś, dziecinko i teraz tak fantazjujesz;)

Gość hihihi__________
aż mi się słabo zrobiło:D

Gość yebniete jestescie

Gość Creepy Girl
Zadnego Cradle of Filth akura nie słucham. Po prostu zafascynowały mnie wampiry i tyle

Gość Creepy Girl
hihihi z powdu tej krwi? :D

Gość yebniete jestescie
Całe to sranie o wampirach. Co z wami dziewczyny.

Gość hihihi__________
tak:o:D:D jeju... ja, jak tylko leciutko się skaleczę to już mdleję, na samą myśl o krwi mi słabo, a co tu dopiero mówić, ze ktos miałby mi krew...spijać...:o omg :D mają ludzie fantazje...;)

też lubię wampiry... no może nie aż tak ;-) piszę o micie wampirycznym pracę semestralną :P

Gość Creepy Girl
No fantazje to ja mam, nie moge zaprzeczyć :D

Gość Creepy Girl
No właśnie mam tez kilku znajomych lubiących wampiry, ale też żaden NIE AŻ TAK. Jestem w swoim wariactwie osamotniona :P Zajefajny temat na prace :D

Gość Creepy Girl
Za dużo... owszem widziałam. Dawno to było, ale widziałam :)

też tak myślę... jeśli lubisz wampiry nie tylko wizualnie, ale i literacko, to polecam Ci książkę Marii Janion 'Wampir. Biografia symboliczna'- tam jest o wampirach z góry do dołu i jeszcze w poprzek ;) To tylko 'krótka' (w cudzysłowie wzięte, bo jest w miarę możliwości obszerna ;) ) omówienie, ale możesz tam znaleźc coś ciekawego, jakąś interesującą pozycję książkową, którą zechcesz przeczytac w całości ;)

*'krótkie' (omówienie) albo jak kto woli 'krótka' *charakterystyka (zamiast omówienia :P)

Gość Za dużo...
Mi za pierwszym razem ciarki przeszły po plecach:classic_cool: To nie to, co te dzisiejsze romantyczne filmy o wampirach, tylko prawdziwy film grozy. A jakie są Twoje wrażenia?

Gość Creepy Girl
też nie możesz napisać, wielkie dzięki. Na pewno skorzystam. za dużo... uwielbiam ten film. Dzięki za tego linka. Z chęcią obejrzę jeszcze raz. Taki wampirowy romantyk to nawet czasem obejżę dla odstresowania się, ale jednak nie ma to jak prawdziwy, przerażający film grozy. To lubię najbardziej :D Pamiętam, że jak pierwszy raz oglądałam to byłam sama i potem troche zestrachana byłam :P

ja uwielbiam horrory, ale wampiry za żądne skarby nie potrafią mnie wystraszyc... nie wiem czy to dobrze czy źle... czy nie te filmy oglądałam co trzeba ;)

Gość Creepy Girl
Mnie też mało, który film o wampirach przestrasza. Ten o którym teraz mówiliśmy jest według mnie akurat bardzo dobry. Widziałaś go?

widziałam, bardzo dobry..., ale nie straszny ;) może dlatego, ze wampiry są dla mnie jednak mniej realne niż duchy czy seryjnie psychopatyczni mordercy :P ...a może dlatego, że wampiry zazwyczaj są 'piękne'...? hmm... sama nie wiem, bo np. mimo 'oczywistej oczywistości' nieistnienia 'żywych trupów' okropnie mnie przerażają w każdym fillmie, w którym 'występują' ;)

nie 'seryjnie psychopatyczni' :P tylko seryjni :D