Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda22

Mężczyźni w Polsce

Polecane posty

Gość Amanda22

Właśnie wróciłam z wczasów we Włoszech i powiem wam że nie ma poruwnania. Tak zapuszczonych facetów jak w Polsce nie ma nigdzie na świecie. Same piwne brzuchy wystające spod koszulek i te skarpety w sandałach. A fuj! Aż patrzeć sie nie chce! Nie to co Włosi.

Gość może emigracja
?

Gość feriozo
Mam to samo zdanie o Polkach. Brzydkie, niskie, grube, z duzymi dupami. Brzydkie twarze i duze nosy.

Gość paralityk
to wracaj do Włoch i nie marudź , przy okazji poćwicz pisownię po polsku i naucz się pisać słowo 'porównania' , idź precz !

Gość zeby wymagac trzeba cos
dac ... a prawda jest taka ze w obecnych czasach Polki sa tak samo zapuszczone jak Polacy ...

Ty wiesz, ze w tamtym roku byłem we Włoszech i po powrocie miałem dokładnie takie same przemyślenia odnosnie polek? :)

Gość vvvxxxvw
Jarek nie przesadzaj u nas tez jest troche ladnych kobiet niestey glownie po 3à stce bo te mlode to albo grube albo solary z tapeta i tipsami niestety duzo jest oblesnych facetow z brzucholami

Gość Amanda22
Przepraszam bardzo! Ja umiem o siebie zadbać! Zawsze ładna opalenizna (nawet w zimie) i modne ciuchy! Znam swoją wartość!

A ja jestem Polką z dużym zadem,małymi cyckami i dużym nosem :D:D:D I dobrze mi z tym :D:D:D

Gość Łowca martwych dusz
Czytać nie umiesz? Wyżej było napisane ...albo solary. Myślisz, że fajnie wyglądasz? a może tandetnie?

Gość Łowca martwych dusz
Do amanda22 Czytać nie umiesz? Wyżej było napisane ...albo solary. Myślisz, że fajnie wyglądasz? a może tandetnie?

Gość nie każdy facet pije piwo
Ja np. jestem abstynentem, chodzę codziennie grać w piłkę nożną i biegam.

Gość no widzisz amando
jak cie uraziolo to co chlopcy napisali ... wrzucilas wszystkich do jednego wora ... oni tak samo :P wiec nie wiem po co piszesz ze jestes piekna ... skoro wiekszosc naszych kolezanek jak i kolegow nie dba o siebie ;p

Gość do tej w miniowie
dokłądnie:) Polaacy to bezguscia. Zawsze te skarpety w sandałach i podkoszulki z wielkim napisem adidaaaaaaaaaaaas beznajdzieja

Gość do tej w miniowie
ale polskie kobiety to tez najczesciej tandeciary. Taki nasz narod.Bezguscia z nas. Za granica to dopiero sie w oczy rzucamy. Dobrze ze ja potrafie się ubierać gustownie:(

Gość do tej w miniowie
wyjade za granice to nikt nie pozna ze jestem polka a jak widze polaków w skapetkach naciagnietych pod koalana i z reklamówka w dłoni to mi niedobrze