Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_asia

Jak go przywitać?? Kobietki Faceci poradzcie

Polecane posty

Gość asia_asia

Czesc mordeczki :) Moze moglibyscie mi pomóc bo mam pewien yyyy malutki problemik :). W poniedziałek wraca mój mężczyzna (chłopak)z zagranicy był tam 10 dni z pracy. Bardzo chce żebym już po niego wyjechała na dworze - ja oczywiscie tak zrobie - bede pedziła ze cho cho ;))) i tutaj jest ten problemik. Facet jak odbiera kobiete z dwora wrecza jej najczesciej kwiaty.... a jak wy sadzicie czy ja powinna miec cos dla Niego?? Jak tak to co - macie jakies pomysły?? Moze faceci niech tez sie wypowiedza jak sobie wyobrazaja taki powrót... co by ich miło zaskoczyło? Wiem ze np. kolacja - ale moze macie jakies orginalne pomysły .... bo ja nie mam głowy chyba do takich rzeczy :)) MOze dodam że mamy po 24 latka :) Serdecznie Was pozdrawiam i licze na chocby odrobinke pomocy :))) Asia

Gość zrob mu loda
wszystkie aski tylko to potrafia

Gość czekaj na dworcu
wypięta z opuszczonymi majtkami , na pewno się ucieszy :classic_cool:

Gość enigmatyczny kruk
hehe nie było go 10 lat, to napewno nieźle tam rozrabiał - jedno jest pewne kobietami się nasycił

Gość frajerzy i spamerzy
10dni, czytać nie umiesz?

10 dni go nie bylo :o czytanie ze zrozumieniem jak widze- kuleje :o loda mu zrob na dworcu i styknie :)

10 dni głupolu a nie lat. :p Ja myślę, że faktycznie buziak na dworcu wystarczy. :) A później jakaś kolacyjka i no wiesz... :p

Gość asia_asia
Widze ze dokładnie nie przeczytałes 10 dni był i na dodatek pracuje w fundacji z dzieciaczkami w wieku 8-10 lat .... To był wyjzad własnie z nimi :/ ehhh faceci .... Prosze o sensowne odpowiedzi .... za inne podziekuje :)

10 dni to szmat czasu. Pewno stęsknił się za Tobą i całą familią. Myślę, że trzeba będzie wynająć lokal i sprosić wszystkie ciotki i wujków etc. :p

Gość asia_asia
wiem już, przyjdę z gołymi tzytzkami i w miniówie, napewno się ucieszy, zrobie stripiz na dworcu

Gość asia_asia
Wiesz jeśli sie kogos bardzo kocha i czuje sie ze jest sie kochanym i najszczesliwszym człowiekiem na ziemi, gdy wszystkie dni są radosne bo mamy siebie to nawet jakby go nie było 2 dni to takie powitanie jest jak najbardziej zasłużone. Mi bedzie milo ze on sie cieszy ... Chce pokazac jak bardzo teskniłam .... poprostu .....

Gość asia_asia
ale bez sensu - ktos sie podszywa ehhhh dzieciaki .....

No tak, ale Tobie chodzi chyba o to co powinnaś mu dać na dworcu, tak? Bo kobiety dostają kwiaty a faceci...? No właśnie... nie ma chyba takiej rzeczy. Zresztą on pewnie będzie wniebowzięty, że wreszcie będziecie razem, więc jak dla mnie buziak w zupełności wystarczy. ;)

Gość asia_asia
przyjdę z gołym facetem na dworzec, pewnie się ucieszy że tera będzie trójkącik

Gość asia_asia
a co powiecie na szybki sex w wc dworcowym mordeczki ? :)

Gość asia_asia prawdziwa
mordeczki mam pomysł , a może tak dam mu moje zdjęcie z Simonem Molem podczas łóżkowych igraszek ?

Gość asia asia
nie podszywajcie się mordeczki,chyba kupię mu wibrator na spotkanie i przyjde z nim w ustach

Tak tak widac ze nudzicie sie ..... ale juz wam podziekuje .... za bez sensu podszywanie sie i te odp. sa załosne ale wiem ze sprawiaja wam radoche dlatego nie jestem zła :) jesli wlasnie w ten sposób jestescie szczesliwi to git :)

Gość asia-asia
dobrze radzicie, wiem: uklekne przed nim z otwarta buzia i od razu bedzie widzial co zrobic ze swoim sprzetem

Gość asia asia
albo wiem, przyjdę z balonem pod sukienką i będę symulowała ciążę, ciekawe czy się ucieszy

Gość pewnie chciał żebyś
mu pomogła torbę ponieść :D :D

Słodki buziak .... napewno posypie sie nie jeden ehhh i tak sie mocniutko wtule :) nareszcie .... Juz sie nie moge doczekac .... tylko kurde szkoda ze my kobietki zawsze mamy trudniej z takimi rzeczami co kupic co dac .... faceci mają łatwiej .... :) a potem chyba jakas kolacyjka w domu .... jakos specjalnie przyządzona przyswiecach?? Hmmm mało orginalny pomysł co?? Ehh trudne mam zadanie :)

Gość asia asia
utkam mu wianek z włosów łonowycz glena b