Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko kafeteria

jak zemścić sie na chłopaku za jego zachowanie

Polecane posty

Gość odpowiedz sobie na pytanie
Czy chcesz z nim spędzić całe życie? z takim jakim on jest teraz, bo on się nie zmieni, chyba, że na gorsze Czy wyobrażasz sobie mieć z nim dzieci i razem z nim je wychowywać? Wśród wyzwisk, obelg i poniżania ich matki? Czy już wiesz co masz robić? To zrób to.

Gość ANIUTKAAAa
zrob lalkę voodoo.. specjalista od tego udziela rad pod nr 9568

Gość Kamilahjdsl18
Mnie tez kiedys naprawde po chmasku traktował chłopak i jego koledzy zadnego szacunku czułam żal i to powiedziałam"Ty się chłopcze wez do roboty jakiejsc a nei tylko bzdurami żyj.Ty mi nei bedziesz ublizał(pogroziłam mu palcem przy kolegach to było)za kogo Ty się uwazasz""masz tupet" był zły jak mu to powiedziałam i on do mnie "to spierdalaj"a ja mu w twarz i odeszłąm.Nastepnym razem to samo zrobie

Gość gość
Odejdź bez słowa. Jednego dnia się spotkacie, nic szczególnego się nie dzieje, następnego blokujesz go w telefonie, na fb, nie odpowiadasz na maile, unikasz, a jeśli już gdzieś się spotkacie to mówisz, że nie masz mu nic do powiedzenia i odwracasz się na pięcie. Poznałam kiedyś gościa, który próbował sobie ze mną pogrywac i tak zrobiłam # przez rok wypisywal elaboraty, że jest dobrym człowiekiem i żebyśmy jeszcze raz zaczęli. A ja nic, ani słowem nie odpisywałam. Ale go to ruszyło :-)

Gość Czeko_czeko_gość
Ja z moimi przyjaciułkami przez to że obie okłamał i zdradził zrobiłyśmy pierniki i udawałyśmy że to on a puźniej go zgniotłyśmy. Morzesz się wyrzyć i w spokoju pujść spać że nikogo nie rozkrfawiłaś.

Gość gość
Każ mu się obrzezać ;)