Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość German kL

Niemcy

Polecane posty

Gość German kL

czy to prawda, ze w Niemczech sa dwa miasta HAMBURG? JEDNO NA pólnocy, niedaleko Lubeki, a drugie... gdzie?

Gość nieprawda..

Gość wooooooooooooooooo
wiedzialas ze w polsce jest ameryka? czyli ze na swiecie sa 2 ...........

Gość nieprawda..
w polsce to nawet Szwecja jest (koło Piły)

Gość German kL
Czechy w Polsce tez sa... sa dwie Świdnice, dwie Jaworzyny w Niemczech sa dwa Hamburgi- tylko, ze jeden na polnocy., a drugi, no wlasnie- nie wiem, gdzie... podobno gdzies w srodkowej czesci Niemiec

Gość nieprawda..
coś ty sie tak uparł na te 2 hamburgi w niemczech? Nie ma, jest tylko jeden Hamburg - miasto w Niemczech Hamburg – miasto w stanie Arkansas, w hrabstwie Ashley Hamburg – wieś w stanie Illinois, w hrabstwie Calhoun Hamburg – miasto w stanie Iowa, w hrabstwie Fremont Hamburg – miasto w stanie Minnesota, w hrabstwie Carver Hamburg – miasto w stanie New Jersey, w hrabstwie Sussex Hamburg – wieś w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Erie Hamburg – miasto w stanie Pensylwania, w hrabstwie Berks Hamburg (ang. Hamburg Township) – gmina w stanie Michigan, w hrabstwie Livingston Hamburg (ang. Hamburg Town) – gmina w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Erie Hamburg (ang. Hamburg Township) – gmina w stanie Karolina Północna, w hrabstwie Jackson Hamburg (ang. Hamburg Township) – gmina w stanie Dakota Północna, w hrabstwie Dickey Hamburg (ang. Hamburg Township) – gmina w stanie Dakota Północna, w hrabstwie Wells Hamburg (ang. Hamburg Town) – gmina w stanie Wisconsin, w hrabstwie Marathon Hamburg (ang. Hamburg Town) – gmina w stanie Wisconsin, w hrabstwie Vernon

Gość Ujadajacy Piesek Leszek
Sie ci sie pomyliło!!! są dwa Hamburgery :P

Gość German kL
w porzadku. jest tylko jedna racja- albo ja mam ja, albo wy. jak udowodnicie, ze nie ma 2? wikipedia, to za malo. tam, nie ma wszystkiego

Gość nieprawda..
ok, pewnie jesteś w gimnazjum i masz właśnie wakacje, więc masz dużo czasu, to sobie szukaj. A jak znajdziesz to podaj koordynaty :D

Gość German kL
nie mam 12 lat :) za dwa dni jade do Niemiec do Hamburga, tylko nie wiem, ktorego...