Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała czarna pita w łóżku

chyba sie rozstane z chlopakiem przez kafe

Polecane posty

Gość podśmiewca
to zacznij spać i chodzić z komputerem

Gość podśmiewca
kafeteria pyta : wyjdziesz za mnie? heheh

Gość podśmiewca
kobiety to kłamliwe istoty a do tego siejące hipokryzję :)

Gość do malej
wiesz jak mogłas :( to chyba ty jestes moja bo mi tez dziewczyna powiedziala ze ma gosci i nie moze wpasc :(

zalety: 1.kafe nie bałagani, 2. kafe nie rzuca skarpetek gdzie popadnie. 3. kafe nie ogląda sie za cycatymi babami 4. kafe nie żąda obiadu na czas 5. kafe nie wychodzi z kolegami na piwo 6. kafe zawsze gdy pytam odpowiada :) 7. kafe zawsze ze mną jest wady: 1. kafe nie przynosi pieniedzy do domu 2. kafe nie da mi na ladną sukienke :(

to ja dorzuce wade 3.kafe nie przytuli ani nie pocałuje :P

w zasadzie to juz nie pierwszy raz taki numer mu odstawilam, gdy dzwoni a ja siedze na kafe to tez mowie ze jestem cholernie zajęta :( gryzie mnie to, tak sie zastanawiam czy mu o tym nie powiedziec? kiedys to nawet podejrzewal ze mam kogos bo nigdy nie mam dla niego czasu

jakbys mu powiedziała to pewnie by cie uznal za wariatke i rzucil:P

a wczoraj bylismy z chlopakiem umowieni ze idziemy do pubu i ponawiacz zacząl wypisywac takie glupoty ze ja normalnie lałam ze smiechu, no musialam zostac :) powiedzialam chlopakowi ze strasznie zle sie czuje i zaraz sie klade spac, a potem siedzialam chyba do 2 nad ranem i pisalam te kawaly o facetach zebyscie sobie poczytali :) czuje ze go oklamuje

Gość podśmiewca
weź sie kobieto zastanów co robisz , bo potem będziesz płakać i narzekać przez całe życie na facetów (jak większość nieudacznic z forum) a sama kręcisz i oszukujesz (jak one) a forum Ci w życiu nic nie da (jedynie zmarnowany czas)