Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help...

pomozcie mi prosze

Polecane posty

Gość help...

kocham, to za malo zeby powiedziec co czuje do tego cxzlowieka. ewidentnie spieprzylam. nie wyobnrazam sobie zycia bez niego, nie wyobrazam sobie starosci bez niego....i dzieci z kim innym jak z nim... on na mnie czekal dlugo, bo byla przerwa... spotkalismy sie, bylo cudownie, pomyslalam, ze juz bedzie dobrze.... ale on mi z dnia na dzien napisal...ze jest szczesliwy, ze poznał... anioła :( ja musze mu cos napisac...musze napisac! Ale brak mi slow... pomozcie mi opisac milosc..... :((

milosc to cieszenie sie szczesciem drugiej osoby on jest szczesliwy. a ty ciesz sie jego szczesciem

Wiem że to może jest już za późno na to.. jednak chce ci coś powiedzieć.... już od dłuższego czasu czuję do Ciebie kochanie miłość. pragnę obcować z tobą przez wszytskie dni. wiem że to silne uczucie. wierze że nam się uda. przemyśl moją miłość . kocham

Gość help...
zasadniczy.. ja to wiem :( dlatego nie jestem zawzieta, nie robie nic by mu przeszkodzic byc szczesliwym...nawet mu napisalam, ze chce zeby byl szczesliwy...i ze zycze mu tego z calego serca.. mimo wszystko, chcialabym chociaz moc wyrazic slowami...co do niego czuje. Pozno...ale chce cholernie tego chce. nie moge jesc, spac...nie jestem w stanie funkcjownowac, od jakiegos czasu nawet moja efektywnosc w pracy spada... z dnia na dzien bardziej sie pograzam.

Gość help...
prosze Was, chociaz pomozcie mi to wyrazic slowami. brak mi slow...nie wiem co napisac...nie wiem...topie sie w tym wszystkim.

a ja na je miescu staralbaym się żeby on do niej sie przyssał. bo to może być jej szansa. ja ottrzymałam w taki spsób chłopaka. zerwaliśmy ze sobą. tzn ja z nim on poszedł do inne ale jej nie kochał, napisałam mu smsa ze go kocham i on do mnie wrócił. jesteśmy juz ze sobą w prawdziwej miłośći 4 rok

Gość help...
nasz zwiazek byl troche burzliwy, ale pelen milosc...teraz nie jestesmy ze soba od 4 miesiecy, on sie starał, ja go strasznie zawsze kochalam i kocham....i wreszcie spedzilismy cudownie czas, wyznawalismy sobie milosc...ale on juz nie chcial dalej cxzekac w niepewnosci? KOCHAM GO calym sercem. chce z nim byc, jestem pewna....ale nie wiem co robic. to mnie wyniszcza od srodka... wiem jak jego wyniszczalo, wiem co czul,. wiem ile wycierpial... chcialabym mu to wszystko wynagrodzic. wina jest po obu stronach. tylko, ze ocknelam sie za pozno...

napisz tak: " jesteś dla mnie bardzo ważną osobą. pragnę bardziej twojego szczęścia niż swego. chce żebyś poczuł miłość , taką o jakiej marzyłeś i czekałeś aż ja ci ją dam. ja jednak zrozumiałam swój błąd i wiem że źle zrobiłam nie dając nam szansy, ale już trudno, stało się to po czasie. życzę ci szczęścia... i pamiętaj że myślę o tobie i tęsknię...."

Gość help...
ale ja nie wiem kto to, nie wiem co to za kobieta, nie wiem skad, nie widzialam jej i podejrzewam, ze on o mnie nie mowil, bo po co?

Gość podśmiewca
nic nie pisz ...tylko zacznij wyobrażać sobie życie z kimś innym...rusz wyobraźnią

Gość help...
a myslisz, ze co robilam przez ostatnie 4 miesiace? do tej pory jest drugi facet, ktory nie umie beze mnie zyc...a ja bez niego owszem...

Gość help...
dzieki cyferka :) juz cos tam napisalam, z Twoich slow pozyczylam cos ...

Gość help...
nie pisalam mu na telefon...bo ja wczoraj z tego zalu i przygnebienia...rozwalilam swoj ;/ tzn. deszcz lał, a ja gadalam przez telefon...lazilam po deszczu, bo nie chcialam w domu siedziec...no i sie wylaczyl i juz sie nie wlaczyl... napisalam na maila...wiec nie wiem czy wogole otrzymam odpowiedz....ale przynajmniej powiedzialam co czuje.

Gość help...
np. ja i moj byly obecny - nie wiem jak go nazwac... czulam przywiazanie, zalezalo mi, ale z mojej strony nie bylo milosci...a to ciezkie bylo dla niego...wiec ile mozna tak zyc. czesto tak jest. Nie chcioalam byc sama....to byl moj blad...

Gość Dop****lam dziś każdemu
Kochać to nie znaczy zawsze to samo Kiedy jesteś daleko kochasz przecież inaczej A kiedy pragniesz tak mocno żebyś nie żałował Kiedy jesteś daleko możesz wszystko stracić