Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia 170

kamienica nerkowa

Polecane posty

cześć witam wszystkich,mnie w czwartek zaczeło cos boleć po lewej stronie brzucha poszłam do lekarza a on muwi że mam wziaść tabletke przeciwbólowa i przejdzie.rano dostałam goraczki wymioty i okropny ból pojechałam do szpitala tam stwierdzili kamienice nerkowa ale nie robili usg tylko pobrali mocz(mocz był z krwia)dostałam ketanol i ból minoł ale po 2 godz znowu przyszedł pojechałam zrobić sama usg i wyszło że obie nerki sa ok tylko moczowód powiekszony i jakieś złogi .mój lekarz zapisał mi no spe antybiotyk i kazał czesto leżeć w goracej wodzie.mam takie pytanko jak długo bedzie mnie boleć kiedy w końcu urodze te paskudztwo ?czy iść do urologa?

Gość kamienica to taki dom
a nerkowa jest kamica

mam nadzieje ze sie przejezyczylas bo to rzeczywiscie nie kamienica ale kamica:) mam problemy z nerkami rowniez.Ale o kamicy za duzo nie wiem.Jedynie moge Ci powiedziec ze sa lekarze i \"lekarze\".Mysle ze im wygodnie jest przepisywac leki objawowe anizlei podjac sie konkretnego leczenia.Proponuje Ci zasiegnac porady specjalisty i leczyc to a nie podleczac.Pozdrawiam i zycze pozytywnej tarapii!

Gość Pijcie WODE JANA
na pół godz. przed każdym posiłkiem po pół szkl.!

tak chodziło mi o kamice ale pomyliłam sie to z bulu i szybkiego pisania.dzieki bardzo w poniedziałek ide do urologa bo mnie cały czas boli,