Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetzagraniczny

Wynajme towarzyszke - 500zl na dzien, cel kulturalny

Polecane posty

Gość facetzagraniczny

Witam, niedlugo mam spotkanie klasowe, a ze nie mam ostatnio czasu na nawiazywanie znajomosci ... to potrzebuje towarzyszki, samemu dziwnie isc ;) Zakres obowiazkow jak najbardziej "na poziomie"!!! tzn.: towarzystwo podczas spotkania, rozmowa i NIC WIECEJ!!! Dowoz na moj koszt, zakwaterowanie - jesli bedzie trzeba - pokoj w hotelu takze. Wydaje mi sie, ze 500zl za obecnosc w godz. 18 do 3-4 nad ranem jest w porzadku, w kwestii pieniedzy zawsze mozemy sie dogadac, skapcem nie jestem :) Wymagania: * inteligentna * 170-180cm * szczupla * ladna (chodzi glownie o to, zeby ona o sobie myslala, ze jest ladna ... wowczas taka bedzie :)) * IQ > 150 * wiek 25-28 lat * wyksztalcenie wyzsze. Ja mam 30 lat, mieszkam za granica, do kraju wracam na kilka i w miedzyczasie mam zamiar wstapic na spotkanie klasowe. Oferty prosze kierowac na maila: facetzagraniczny@gmail.com

Gość facetzagraniczny.
musi mieć duże cycki musi umieć nimi tańczyć czaczę

IQ mierzone jakim testem? W każdym teście wyjdzie inny ii. Musisz się dookreślić, skoro precyzujesz swoje wymagania. życzę powodzenia. :D

Gość AmelkaAnia
A jeśli to tak s\czysto towarzysko i zamiast i moze byc 164 cm i wiek 24,5 to ja moge isc z toba na ta impreze za darmo. Jeśli chodzi o wymagania co do IQ to nie mierzyłam ale wszytsko z nim ok a w dodatku jestem sympatyczna osoba ktora latwo nawiazuje kontakt z ludzmi. Jesli chcesz ................

Gość kania000000000000000
Facet a pokaż swoje zdjęcie :P

Gość katorga
Proponuje wrzucic to na www.najem-wynajem.pl

Gość sraczka po terminie
pewnie jest nieciekawy skoro za towarzystwo kobiety musi płacić :D może wydziela jakiś swąd? albo mu coś skądś wypływa cuchnącego? albo ma jakieś narośle?