Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feryka

ból brzucha ciąża? pomocy załamana 16stka

Polecane posty

Gość ja to jaa
feryka moze za bardzo histeryzujesz? Przeciez rozne rzeczy moga byc powodem tych bóli.. a dlugo ze soba wspolzyjecie? ile on ma lat?

Gość feryka
czy te bolące piersi ból brzucha wskazują na ciąże?

Gość g ngh gb
mnie bolalo podbrzusze jak na okres takze jesli jajniki to masz albo jajeczkowanie albo zapalenie

Gość feryka
ja to jaa--> on ma 18 lat i zapewnia mnie ze moge byc spokojna bo uzywał gumek+wytrysk zawsze na zewnątrz ale moze coś sie wydostało:O

Gość feryka
jajeczkowania nie mam , jestem teraz 6 dni przed okresem

Gość g ngh gb
mysle,ze nie jestes w ciazy ale idz kup test i zrob za kilka dni

i znowu sprawdza się stara prawda, że małolaty biorą się za seks, o którym nie mają zielonego pojęcia:P a nie trzeba było najpierw dokształcić się teoretycznie:P

Gość ja to jaa
no to czym sie martwisz? Zobaczysz ze bedzie ok :)

Gość feryka
a mozliwe jest zaplodnienie przy wytrysku na zewnątrz+gumka ??? gumka zawsze sprawdzana, a wytrysk na zewnątrz bo widzialam

Gość feryka
ja to ja , to czemu boli mnie brzuch??? i cycki? a do okresu jeszcze tydzień aż :O

Gość ja to jaa
nie no nie... przeciez plemniki nie przenikna Ci przez skore :)

Gość nie chce złowróżyć
ale....płyn występujący przed wytryskiem jest w stanie niestety zapłodnić kobietę :(:(:( a sama mówilas ze gumka sie zsuneła :(

Gość ja to jaa
feryka szczerze? To mnie tak zawsze boli przed okresem NAWET TYDZIEN. Po za tym kiedys mialam takiego shiza jak Ty i 4 dni wariowalam i okres mi sie przyspieszyl AZ 9 dni! wlasnie z nerwow..

Gość stare a głupie
tu siedzą, nic więcej :O panna ma 16/17 lat, na pewno nie jest już dzieckie, a gotowość do seksu w tym wieku, to fakt. ciekawe gdzie takie "dziecko" ma zdobydź tę wiedzę, jak wchodzi na forum i pyta, a odpowiadają same takie mądralińskie którym się wydaje przy okazji że są śmieszne. żenuła:O autorko - nie jesteś w ciąży, na 90%. Piszesz, że masz niedługo dostać okres. Stąd ten ból brzucha i ból piersi. Trochę też się schizujesz psychicznie i nakręcasz sobie zapewne kolejne objawy. Zabezpieczacie się i jest ok 🖐️

Gość to chyba prowokacja....
bo aż tak głupim być nie można. Widziałam wytrysk na zewnatrz boszeeeeeeeeee ratuj. Skoro wiesz jak sie komputer obsługuje i korzystasz z internetu poszukaj sobie o skutecznej antykoncepcji a dopiero później łaź z chłopakami do wyra. Nie ma nic bardziej głupiego niż brak wiedzy i odpowiedzialności....... Obyś nie była w ciąży bo szkoda tego biednego dzieciątka.

Gość feryka
nie jestem głupia z prezerwatywą było wszystko ok , niezsuneła sie niepękła , i na dodatek kazdy wytrysk był na zewnątrz ale moze cos sie wydostalo no i te bolące cycki , zaczeły mnie bolec 2 dni po sexie :O

Gość ajajaj
może, może może tak może nie . ja myśle że jakiś spryciula napewno się wydostał

Gość luuudzie gdzie wy zyjecie
w sredniowieczu jakims czy w ciemnogrodzie???? bola cie cycki bo jestes przed okresem :O boszszszszzsz kolejna z urojona ciaza na forume :O:O:O:O:O:O

Gość feryka
nie mam ciązy urojonej boje sie bo brzuch zawsze co miesiąc bolał mnie dzień przed okresem , a ja do okresu mam jeszcze tydzien czasu , no i te bolace cycki

Gość feryka
wiec to dziwne i chyba wskazuje na ciaze ten bolący brzuch , raz z prawej strony a raz z lewej i jajniki:O

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeee
n o to tym razem bola cie cycki,,,,tez mi cos!!! organizm to nie maszyna co zawsze dziala tak samo... niech te wakacje sie skoncza bo nie opedzimy sie od takich tematow tutaj:O nie jestes w ciazy, bez przesady, noooooooooooooooo

Gość dzieckooooo masz owulacje
to i jajniki bola,,,, wez poczekaj z sexem jakies dziesiec lat to moze madrzejsza bedziesz bo narazie kiepsko to wszystko widze... :O

Gość ajajaj
Bożeeeeeeee widzisz a niegrzmisz jak można uprawiać seks niewiedząc jak i od czego można zaciążyc

Gość feryka
OWULACJE MIALAM JAKIES 10 DNI TEMU BO zaobserwowałam śluz , gesty przezroczysty , to wiem bo zawsze sprawdzam ten sluz , a teraz jestem tydzien przed okresem , ale to za szybko na ból brzucha i piersi :O

Gość feryka
a słyszałam ze brzuch boli w pierwszym tygodniu ciazy i piersi tez bolą na ciąze

Gość ojjj daj se spokoj
poczytaj sobie o objawach przed okresem i skoncz juz te wywody...bo to juz sie denerwujace staje....i nie mow mi ze nie masz urojonej, bo masz...na sile sobie wmawiasz ze jestes w ciazy!

Gość feryka
ojj daj se spokój , ---własnie teraz zakłuło mnie po lewej stronie w dole brzucha i tak kłuje mnie od czasu do czasu , raz po prawej a raz po lewej :O

Gość jezooo
jaka ty glupia jestes wez sie za książkę jakąś.Może czegoś pożytecznego się dowiesz a nie tylko sex ci w głowie a potem zaczynasz debilne tematy jak co trzecia małolata na forum.Nudne już jestescie!!!

Gość ajajaj
może już kopie a nie naciska cię nic na pecherz bo możliwe że głowką w doł się obruciło