Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia86

czy to może być ciąża?-POMOCY

Polecane posty

Gość Julia86

Witam, mam problem, pytanie sama nie wiem jak to zacząć bo mam mentlik w głowie.. chciałabym Was sie spytać ze jest możliwe zajście w ciąże jeśli doszło do wytrysku na zewnątrz pochwy tydzień po zakończonej miesiączce? Z logicznego punktu widzenia nie wydaje mi się to możliwe , gdyż nawet nie doszlo do całkowitego "wejscia",ale troche spermy znalazło sie między moimi pośladkami i w okolicach pochwy, a teraz mam jeszcze jasno zielone upławy z pochwy i nie wiem czym to jest spowodowane. Jak w wyszukiwarce wpisuje to hasło to pojawiają mi się głównie fora dla kobiet w ciązy! bardzo was proszę o pomoc!

Gość tralalalalalalalala
wiesz co raczej ciąży byc nie powinno, jak wytrysku w środku nie było, te zielone upławy prędzej świadczą o jakiejś infekcji bakteryjnej, a to że się wyświetlają fora dla kobiet w ciąży - to normalne, i z lekka wkurzające, bo cokolwiek się szuka - zawsze fora z ciążami hehe

Gość ania12345
nie. ja z mężem w ostatnie dni okresu robimy to do środka nie martw sie.

Gość to był przerywany
chyba nie jesteście obie świadome - nawt jeśli nie dochodzi do wytrysku wewnątrz pochwy to ISTNIEJE szansa zapłodnienia! Ponieważ męski członek w stanie wzwodu wydziela odrobiny spermy. Radzę troszkę poczytać ew. zasięgnąć porady specjalisty nt. antykoncepcji!

Gość ania12345
ja po latach bycia żonką jade na przerywanym

Gość ania12345
pewnie tak ale mnie 7 lat sie udaje hihi

Gość Julia86
czyli podsumowując nie jest to mozliwe? oczywiście żeby nie bylo niejasności... my nie uprawialiśmy stosunku przerywanego, tylko on chciał "wejsc", wszedł może 3,4 cm i mu powiedziałam nie. 3 razy probował ale właśnie ze strachu mu mówiłam "nie", czyli nie bylo tak ze cały członek byl w środku (ani przez chwile). główny strumień wytrysku znalazł się na moich plecach, po czym został niezwłocznie usunięty a to co sie znalazło między moimi pośladkami lub w okolicach pochwy tez wytarłam. Nie przejmowałabym sie gdybym zażywała tabletki antykoncepcyjne,ale odstawiłam je pół roku temu, bo się źle po nich czułam oraz byłam na maxa "bierna". Chce isc do lekarza w tej sprawie ale nie dosc ze sie strasznie boje to jeszcze sama wizyta to wydatek rzędu 80-100 zł.

Gość kie ka
jest taka mozliwosc ze jestes w ciązy skoro penis był w środku.Ale te upławy na pewno nie są tego oznaka