Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co robić

Nie mam pojęcia na jakie iść studia

Polecane posty

Złożyłam na UJ na komparatystyke i na kulturoznawstwo blskowschodniie,na obu jestem na liście rezerwowej,więc nic z tego nie wyjdzie.Awaryjnie miałam składać na zaoczną europeistykę na UŁ,ale przeczytałam gdzieś że nie warto na to tracić czasu.Zwracam uwagę nie tylko na to,zeby mieć pracę,ale też żeby same studia były interesujące.Chciałabym się uczyć języków obcych,ale na UL nie ma za wiele filologii...

Gość bibiii
jak sie niedostaniesz na dzienne to sprobuj na jakas filologie zaoczna do Krakowa, tu jest wiele filologii na roznych uczelniach, na UJ moze i najlepiej ale tam jest zawsze duzo chetnych nawet na zaoczne🖐️

Zaoczne w Krakowie odpadają,bo nie dałabym rady z kasą,a w Łodzi będę mieszkać z koleżanką no i mieszkaniia są dużo tańsze.Poza tym nawet w Krakowie nie ma fajnych filologii zaocznych,jedynie dzienne :( Myślałam o filologi rosyjskiiej w Łodzi,ale ne wiem czy warto,poza tym czy to ma sens skoro nigdy ne miałam styczności z tym językiem?Matka chce żebym szła na administracje,twierdzi,że po tym jest mnóstwo możliwości.Prawda to?

Gość marcinek995
Wybierasz się na studia lecz nie wiesz jaki kierunek jest odpowiedni dla Cb ? Duzo osób ma właśnie taki problem dlatego zajrzyj tutaj : www.kierunki.net/wybor-kierunku-studiow . strona pomaga w świadomym wyborze kierunków studiów