Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez nika i juz

Doradzcie , moze Wy macie pomysl!

Polecane posty

Gość Bez nika i juz

Sluchajcie, sprawa ma sie tak. Nie moge znalezc pracy, ze wzgledu na male dzieci nie jestem rowniez dyspozycyjna.Pomyslalam wiec ze moze zrobie jakis kurs, i bede oglaszala sie w gazecie.Tak zeby chociaz dorobic.Takie wizyty domowe. I teraz pytanie, jaki kurs zrobic? Na co bylby popyt? Kurs manicur , odpada. Na fryzjerke tez sie nie nadaje:) Pomozcie cos wymyslec ,co moglabym jeszcze robic? Chcialabym dorobic, mam juz dosc tego ze wiecznie brakuje pieniedzy.Dziekuje za uwage, i prosze o podpowiedzi.

Gość Bez nika i juz
Podnosze!

Gość Bez nika i juz
Juliusz dziekuje za rade:) Ale moglabym ewentualnie byc grafikiem kafeteryjnym:) Nie znam sie na tym. A co myslcicie , o tym zeby zrobic jakies kursy masazu? Np. welness masaz, klasyczny, sportowy? I oglosic sie . Myslicie ze bylby odzew?

Gość Samanta1490
1. Dałaś se zrobić dzieci to teraz masz 2. mogłaś wziąc ślub zanim zaczełaś współżyć to by ci chociarz płacił alimenty 3. Nie poszłaś na studia i bedziesz miała gówniana prace i płace terzeba było pomysleć, albo założyć prezerwe !

Gość Bez nika i juz
1.Dalam sobie zrobic dzieci i tego nie zaluje. 2.Wzielam slub, jestem mezatka . 3.To prawda , nie ukonczylam studiow, ale jakos nie czuje sie gorsza z tego powodu.jedno wiem napewno, TY nie dorastasz mi do piet, pomimo wsystkich moich ograniczen :P)

Gość Bez nika i juz
Wracajac do tematu, co myslice o tym kursie masazu?

Gość Bez nika i juz
Podnosze.

Gość Bez nika i juz
Kurcze no ludzie ! Napiszcie co o tym myslicie !nie mam kogo zapytac o zdanie.

Gość Bez nika i juz
No szkoda, ze nikt nie wypowiedzial sie na temat tego masazu.Tak mysle ze chyba sprobuje wlasnie tego.

Gość a moim zdaniem handel

Gość Bez nika i juz
Ale w jakim sensie handel? Sklep? Zreszta , do handlu potrzeba jednak wklad finansowy. A mnie ciezko zwiazac koniec z koncem.Szukam zlotego srodka. Jesli naklad, to jakis minimalny :)