Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmęczona Życiem ...

Duszności ...

Polecane posty

Gość Zmęczona Życiem ...

Gość deb
no co ty daj spokoj :P ilemasz lat

Gość Zmęczona Życiem ...
Duszności to dopiero początek ... Ja mam takie dziwne uczucie ucisku w gardle i do tego duszności nie wiem juz co mam o tym myslec :( ale jak się nie denerwuje albo o tym nie myślę to nie mam tego :) co to jest ??????? Prosze !!!!!!!POMOCY!!!!!!! CO MAM ZROBIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam dopiero 12 lat !!!!!!!!!a juz jestem zmęczona tym calym zyciem ... do czasu gdy nie mialam dusznosci byłam optymistką ale teraz ... Życie jest dla mnie ciężarem ale mimo to chce żyć ale ja juz myślę o samobójstwie POMUżCIE PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Gość rety
o boze...............

Gość Zmęczona Życiem ...
MAM NADZIEJE ZE TO NIE ASTMA :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUZ CHYBA WOLE SIE ZABIC :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość Zmęczona Życiem ...
12

Gość Zmęczona Życiem ...
lat

Gość Zmęczona życiem ...
To nie astma ... Byłam u lekarza i powiedział że to objaw dojrzewania :D

Jak długo to u Ciebie trwa? Co na to Twoi rodzice. Jak dla mnie to objaw nerwicowy , sama ostatnio tak miałam.

Gość Zmęczona życiem ...
Rodzice nic nie wiedzieli o tym co to dlatego poszłam do lekarza zlecił mi badania i nic nie wyszło to powiedział że to objaw okresu dojrzewania :D

Gość Zmęczona życiem ...
U mnie to trwa różnie . Duszności mam codziennie ale sie przyzwyczaiłam . Zaczęło się pod koniec czerwca całe noce nie mogłam spać bo martwiłam sie o to czy nie mam astmy . W ogóle moja mama wtedy była w Holandii na szkoleniach a tata był na delegacji :( pierwsze duszności pojawiły sie wieczorem około 20.00 nie wiedziałam co mi jest i pomyślałam "astma" poleciałam do babci i poiedziałam że mam duszność zaraz się uduszę powiedziała że mam się położyć , uspokoić i oddychać przeponą i się udało minęło ale na drugi wieczur znowu i następny i następny aż do przyjazdu mojej mamy powiedziałam jej tez sie wystraszyła ale lekarz powiedział że to nic złego to sie uspokoiłam i teraz czeka aż to minie z okresem dojrzewania :D

Te duszności nachodzą Cię tylko jak jak się czymś denerwujesz? Czy jesteeś osobą nerwową?

U mnie duszności były objawem rozwijającej się choroby. Trafiłam do lekarza na badania. Potwierdziły astmę. Zapisane tzw. wziewy i inne leki. Konieczny był zakup inhalatora. W przystępnej cenie znalazłam odpowiedni dla siebie inhalator. Serdecznie polecam sklep medyczny  https://medyczny-sklepik.pl/c/1644/inhalatory-nebulizatory-inhalatory-nebulizatory-akcesoria.html.