Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinka23

SZUKAM C.R.E.A.Ma

Polecane posty

chcialam tylko, zebys wiedzial, ze jest ktos, kto Cie lubi ot tak, bezinteresowne i zwyczajnie takich ktosiów jest więcej;) już nie przeszkadzam;)

tutaj tez pada, wiec nawet na spacer nie ma jak wyjsc:/ wieczorem jestem umowiona ze znajomymi, tak wiec wieczor zapowiada sie ciekawie:) niedawno czytalam, teraz slucham muzyki i niedlugo bede sie zbierac na miasto;)

bo nie lubie... zreszta ostatnio ograniczam nawet usmiechanie sie na ulicy, bo kilka razy zdarzylo mi sie, ze te moje usmiechy byly odczytywane nie tak jak chcialam:) a ja sie czasami po prostu usmiecham, ot tak- bez zadnego podtekstu:)

Gość Szukam krema zjebanego
Czesc :) chcialam ci napisac, ze jestes zjebany :) i cie nie lubie, mam cie dosc :)

ale nie pisalam, ze chce kogos poznac:) mam wielu znajomych, blizszych, dalszych...a na imprezach nie spotkam milosci swojego zycia, wiec nie reaguje na jakies zaczepki...a Ty co planujesz na wieczor?

czasem tez lubie sie polenic...tak maksymalnie:D spac do poludnia, pozniej spacerek, jakis filmik... i znow spac:D

:D ja mam dzisiaj taki dzień normalnie nic mi się nie chce a ty pamiętaj ubierz się sexi ;)

oj nie... sexy w moim przypadku nie wchodzi w gre:) lubie...ale tylko na specjalne okazje:) normalnie chodze w t-shirtach i jeansach:)