Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinka23

SZUKAM C.R.E.A.Ma

Polecane posty

Gość czemu lubicie tego zjeba

Gość bez kitu nie mam pojecia czemu
lubicie tego nieudacznika pytam powaznie czemu palacie do niego sympatia

niby tak...ale nie chce zeby zobaczyl we mnie super seksowna laske, tylko taka jaka jestem na codzien... juz jeden sie kiedys pomylil...nie chce popelnic tego bledu drugi raz:/

bez kitu nie mam pojecia czemu - moze dlatego, ze nie jest pozerem, cwaniakiem, jakich teraz wszedzie pelno:/

Gość Filipinka właśnie on to pozer
jakich mało. bierze na litość, nic nie robi by zmienic swoje życie. Mi krem działa na nerwy strasznie. A Tobie zyczę dużo szczęścia,bo widać, że fajna dziewczyna jesteś. Znajdzie kiedyś Cię ten jeden wyjątkowy, dla którego będziesz tą jedyną. Szczęścia życzę. Tobie krem też :)

Filipinka właśnie on to pozer- ojj...dziekuje Ci slicznie kimkolwiek jestes:) ja Tobie rowniez zycze duzo szczescia:) a Krem nie wydaje mi sie pozerem... jest raczej troche zagubiony... moze czasami troche kokietuje... nie wiem. w kazdym razie znalam roznych cwaniaczkow, a on mi na takiego nie wyglada:)

;) to ja tez się wypowiem:D Kremika lubię bo jest zwykłym fajnym chłopakiem:) jest miły,sympatyczny,fajnie się z nim rozmawia-lubię sobie wirtualnie pobyć w jego towarzystwie;) na razie tyle;):D