Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

nie wiem co się dzieje

Polecane posty

jak nie masz to sobie jakiś wymyśl agiie :D:D np zapiszę się na kurs salsy i niech się wszystko wokół tego kręci

hehe dobre ale na salse to trzeba mieć partnera prędzej czy później

Czołem! Ja chyba powinnam być radosna, niby jestem, ale coś tam jest nie tak, chyba czuję się podobnie, niczego nie dokonałam i nie jestem w stanie dokonać. Taki już mój marny los!

a to czemu nie powinnaś malutka ? siema Linger skończ już z tym pesymizmem bo tym faktycznie niczego nie osiągniesz

Piąteczko, nigdy nie skończę ze swoim pesymizmem, rozumiesz? NIGDY!!! Jeśli wciąż są niepowodzenia to jak mam być optymistką? To nierealne, zresztą i tak już wszystko przegrałam.

Skąd wiesz na czym się skupiam? O ile to było do mnie...

no jak nigdy nie będziesz tego miała to po co się ciągle łudzisz jest jak jest i pomyśl lepiej jak zdobyć to co mieć można

zadręczysz się Linger i a i tak niczego nie dostaniesz odpuść sobie i zajmij się lepiej sobą i tą całą resztą jaka jeszcze została :D nie tylko tego jednego chyba chcesz ?

Nie mam już zadnych marzen i pragnien, mialam kiedys tyle, a teraz juz nic nie pozostalo. Masz racje, nigdy nie bede miec tego czego chce, wiec lepiej niech ktos mi przemowi do rozsadku.

Nie ma to sensu, bede zyla z dnia na dzien tak jak kiedys i tak przez to zycie przejde. Nic innego nie pozostalo. Wybacz, ze tak nudze, ale mam dzis totalnego dola. Zreszta dla Ciebie to zadna nowosc.

piątuś ja sie właśnie dowiadywałam już:P -- pustka jakaś we mnie jest.. a to wszystko przez faceta, po cholere oni?

Gość burza zmysłów
:)