Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

nie wiem co się dzieje

Polecane posty

niby stary nie jestem i na jakieś kryzysy wieku średniego za wcześnie no ale odczuwam że potrzebuje zmian i to radykalnych moje małżeństwo poszło w śmietnik niczego wielkiego nie dokonałem a czas leci i co dalej też nie wiem jak to ma być reszta mojego życia to teraz już będę żył tylko dla siebie i z dnia na dzień a co tam przecież raz się żyje :D jednak facet chyba dojrzewa po pierwszej złej kobiecie dopiero kobiety chyba też dopiero po pierwszym skurwielu dojrzewają

siema 🖐️ :classic_cool: \"potrzebuje zmian i to radykalnych\" co proponujesz ?

dobrze to ujales z tym dojrzewaniem. ;] potrzebujesz radykalnych zmian, czyli... kolejnej kobiety, ktora za 5 lat moze okazac sie jednak kolejna ZLA kobieta? :D

no na pewno nie kobiety na dzień obecny chyba się przyzwyczaiłem do życia na suficie i nie chcę żeby jakaś dziołszka dalej mi wywracała wszystko do góry dupą tak po prostu będę sobie żył i niczego sobie nie żałował :D:D

i w końcu może uda mi się parę marzeń z dzieciństwa zrealizować co jak się okazuje nie będzie aż takie trudne :D:D w sumie już to robię

Gość podśmiewcaa
załóżcie klub----"i będę ze sobą aż do śmierci"

czyli kryzys wieku średniego to będzie dopiero masakra :( Tamari skoro nie może być lepiej to niech chociaż będzie tak jak chcę i niczego nikomu nie muszę już udowadniać starać się robię co chcę i nie martwię się o przyszłość bo mam to gdzieś co będzie jutro

Gość podśmiewcaa
agiie jak sie nie potrafi żyć z innymi to trzeba "cieszyć się sobą" 💤

mam gdzieś po doświadczeniach życiowych wiem że i tak wszystko może raptem wywrócić się do góry nogami więc po co się martwić o coś na co i tak nie mam wpływu martwię się o to na co wpływ ma

ja z sobą uwielbiam żyć.. i zeby być z kimś to ten ktoś musi mnie uwielbiac conajmniej tak jak ja siebie:P hehe

to nie pisz ze mną i nie wchodź na topiki które zakładam pomarańczo aż tak cię zżera frustracja moją osobą że musisz mi to napisać :D:D globalizacją też się tak przejmujesz i dziurą ozonową i chuj wie jeszcze czym :D:D

Gość tak mnie wkurwia twoja osoba
marna, ze musze ci to napisac o reszte sie nie martw

Gość podśmiewcaa
agiie musi musi i jeszcze raz musi (tych musi pewnie jest x więcej) :p

beka jak nic może zacznij chodzić na jogę bo drażnią cię osoby których w ogóle nie znasz i nie musisz nawet mieć kontaktów :D:D

Gość podśmiewcaa
agiie reszta "może" ?

jaka reszta? jeden mi wystarczy co by mnie uwielbiał, reszta mnie i tak lubi z jakiegoś nieznanego powodu,

no a jak się taki agiie nie znajdzie co by chciał od razu wielbić to może poszukaj takiego co lubi a potem zacznie wielbić daj komuś agiie trochę czasu zanim staniesz się czyimś całym światem

hehe ale ja nie mówie przeciez że to tak od razu musi:D

Gość podśmiewcaa
przy robaki Ci zjedzą d*** :)

Gość fajnie ujete
"jednak facet chyba dojrzewa po pierwszej złej kobiecie dopiero kobiety chyba też dopiero po pierwszym sk**wielu dojrzewają" ;-) chyba cos w tym jest (niestety)

łał złośnico Ty też :D:D ja swoje powoli już realizuję od jakiegoś czasu i zaczynam to robić coraz intensywniej :D:D

ja nie mam żadnego planu to i nie mam co realizować