Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguhhjk

pytanie - okres

Polecane posty

Gość hguhhjk

Takie pytanie... - co zrobic, zeby sie zupelnie nie wykrwawic.??;)) bo od dwoch dni katastrofa...;)

Gość hguhhjk
hehe, kazda rada warta przemyslenia..ale licze na lepsze;)))

Gość hguhhjk
raz na jakis czas sie zdarza - i przy okazji okropny bol brzucha, wczoraj nie mialam sily polknac tabletki. straszna sprawa;)

czyli coś się nie tak dzieje. Idź do lekarza, zbada, skieruje na USG. Być może to jakaś banalna sprawa, ale w ten sposób wpędzisz się w anemię. Myslę, że nie powinnaś tego odkładać bo następnym razem bedzie ok. Szkoda zdrowia, więc zaradzić temu trzeba jak najszybciej

Gość dziewczyna myślała
że zabłyśnie humorem, a tu proszę - szpital! buahahaha

Gość hguhhjk
z tym humorem nie rozumiem.. coz. I problem w tym, ze juz mam anemie. Ale z tego co wiem, bole znikaja po urodzeniu pierwszego dziecka ( sa to bole pierwotne - tak mi lekarz powiedzial).

tylko chodzi o jakies 'domowe sposoby' chociaz na ten bol, bo tabletek przeciwbolowych nie moge brac za czesto, wczoraj po 2 tabletkach pyralginy nie przeszlo calkowicie

wiesz co - proponowałabym zmienić lekarza, bo takie stwierdzenie, że bóle znikną po urodzeniu dziecka, to poglądy z zeszłego wieku. A zprawdą sporo się mijają. A pyralgina to na bóle miesiączkowe zupełnie nic nie daje. No spa jest bardziej skuteczna. Poza tym z tego co widzę, to problem nie w tym, że boli, tylko że nadmierny potop? A na potop to żadne tabletki nic nie dadzą. Przyczynę trzeba usnunąć

Gość moja mama miała straszne
krwawienia i okazało sę,że ma mięśniaka.Wycęl jej i jest spokoj