Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoly szparag

NIEPROPORCJONALNA FIGURA--------------POMOCY!!!

Polecane posty

Mam grube uda i wielka pupe a przy tym straszne faldy na brzuchu,a moje rece i ramiona sa bardzo szczuple,wrecz chude. Znacie jakas diete lub cwiczenia, ktorepomoglyby mi???

Gość nie szparag tylko gruszka
można ją tylko pokochać :D

Gość .sliwkii
jazda rowerem, miesnie brzucha. inaczej tego nie przeskoczysz ;p trzeba cwiczyc.

Gość krótko powiem
dupa jasiu wszystko. i ćwiczenia i diety itp. mam to samo. Czego ja juz nie robiłam. Doszłam nawet do wagi 44kg, a nogi jak są tak były grube. Nie bawie się już w półśrodki, za duzo czasu i forsy mnie to kosztowało. Zbieram fundusze i zrobię ciecie radykalne - prawdopodobnie lipolizę z odsysaniem. Tyle.

Gość dkkfkfkklalala
Rozbudowanie mięśni ramion - ćwiczenia na siłowni.

Gość podobna jestem i
tylko odpowiednio się ubieram - tzn. do spodni zawsze dłuższa góra, dlatego cieszę się bardzo z mody na tuniki! Spódnice lekko rozszerzane - ale nie takie na gumce w pasie, tylko od pewnego momentu w biodrach. Odkryłam, że dobrze mi w niektórych fasonach bojówek. I więcej się nie przejmuję. Facetom, których spotykam, podobają się szersze \"doły\", zresztą kobieta powinna być szersza na dole niż na górze. :-)

Gość amnimusia
hm...ja mam 173...wszyscy powtarzają mi ze jestem chuda ale ja i tak wiem swoje mam grube uda ale powiem szczerze mam słabą wole;/ Help???!!!

A mi się tam podobają takie figury w typie 'gruszki'. Ja tam bym się na Waszym miejscu, drogie Panie cieszyła z takich krągłości.

Gość amnimusia
Nooo!!!!

Gość upa
mam ten sam problem : góra chudziutka ( piersi 85 cm , pod biustem 73 czyli 75 A ) , a dół mocniejszy - w udzie 51-52 cm ( chociaż biodra nie sa znowu takie szerokie bo 87 cm) tylko te uda i małe piersi .. :( waze 52 kg przy 166cm

Gość ambiwalenccja
upa skad ty wzielas 75A?:> tylko sobie piersi deformujesz i wmawiasz ze sa male;/;/ twoj rozmiar to conajmniej 65D a i tak pewno pod biustem mierzysz sie za luzno radze poczytac i uswiadomic sie w psprawie dobreggo stanika!!! http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Gość taka sobie karolajna
zapisz sie na aerobik :) moja kolezanka tak schudla i ma piekna figrurke miala brzuch i nogi grube pierw chodzila na silownie ale koles powiedzial ze tylko ubija miesnie ze trzeba calym cialem praowac zeby zrzucic no i polecil jej aerobik i sa efekty :)

Gość upa
65 D? Mówisz poważnie? Mam troszeczke szeroko rozstawione te piersi i często "wychodzi" mi na boki troche cycuszka z miseczki. Mam ogólnie malutke piersi jak na 22 lata i niestety juz nie urosną :( Jak byłam o 5 kg grubsza to i w piersiach miałam wiecej ( 88 cm) ae jeszcze wieksze udziska .A fe , tak to ja nie chce. Czyli i tak dupa i tak:(

Gość ambiwalenccja
masz szeroko rozstawione bo nosisz zly stanik! i sama przyznajesz ze ci cos wychodzi, a tak byc nie powinno.... i 75 pod biustem sie zapewno juz rozciagnelo do 80:) Sprobuj odpiac ramiaczka i zaloze sie ze twoj stanik znajdzie sie w okolicy pepka;D zmien stanik to ci w biuscie troszke przybedzie (bo na razie twoj biust jest pod pachami) i niedeformuj go:)

Gość Herecotantymolinex
Witaj! Ja tez nie jestem idealna! Mam przez to same kompleksy! Mianowicie u góry jestem chuda: małe piersi (70a), szerokie, kościste ramiona, płaski brzuch: No i tu zaczyna się najgorsze: szeroka, galaretowata pupa, szeroki obwód, grube uda i szczupłe łydki. Musze nosić długie topy i sukienki żeby to kryć, ale moja wielka pu[a i tak jest widoczna ;/

Gość kasiapmojawaga
duża pupa,fałdy na brzuchu,grube uda to problem wielu kobiet,jeśli chcesz dowiedzieć się jak można sobie poradzić z takimi problemami skorzystaj z www.konsultacje.kasiap.mojawaga.pl