Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karollo

11 lat, czy to duza roznica wieku?

Polecane posty

jak mialam 15 lat moj wtedy 27 letni brat zrobil impreze na dzialce, zaprosil znjaomych , byly namioty alkohol i ja. skumalam sie z jego wtedy 26 letnim kumplem wyszlo tak z elatalismy tam za soba, przytulal mnie, a na koniec spalismy razem przytulenie w namiocie. takie letnie love story 15letniej dziewczyny. teraz ja mam lat 18 on 39, po tej im perzie zero kontaktu, raz sie przypadkiem widzielismy wogole sie do mnie nie odezwal ani ja do niego ( ja neismiala bylam wtedy on tez). teraz mam 18 lat jestem dojzalsza psychicznie i fizycznie. znalazlam go na nk. bylam na jego profilu i mam nadzieje ze to zobaczy i wejdzie rowniez do mnie. nie wiem czy go zapraszac? czy pozna mnie? nie mam pojeic aczy wogole ebdzie widzial ze do niego whcodzilam, moz ema ukryta ta opcje, tak mysle z emoze jak za pare dni nie wejdzie na moj profil to go zaprosze co? a jesli by cos yszlo to roznica wieku 1 1lat to duzo?

Gość szczerze mówiąc mam to w dupie
nie niedużo

Gość daj se z nim spokoj
zauwaz w jakim tempie on sie starzeje:O teraz ma prawie 40 a za dwa lata bedzie mial juz z 58:D

chodzi mi te zo to czy odezwac sie do niego. nawet chyba nie chce zbey cos z tego bylo. tylko chcialabym tak po tych 3 latach z nim pogadac, bo ja jestem juz inna to byly 3 lata mojego dojrzewania. chcialabym zobaczyc jak jest, ale nie chce sie skompromitowac , ze mnie nie pozna czy cos

tak duża moja pierwsza żona była ode mnie młodsza 11 lat, różnica pokoleń zbyt duża, aby małżeństwo mogło przetrwać.

Gość xxaxas
moj maz jest starszy ode mnie o dokladnie 11 lat, i jest jak najbardziej ok

daj se z nim spokoj zauwaz w jakim tempie on sie starzeje teraz ma prawie 40 a za dwa lata bedzie mial juz z 58 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

"nie chce sie skompromitowac , ze mnie nie pozna czy cos" wtedy to on się skompromituje, nie ty :D

chyba go zaprosze ;> bo mnie kusi jak cholera ;P nawet jak mnie nie pozna to mozna mu przypomniec te noc ;P