Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spy1

szpieg w komputerze - jaki program do śledzenia

Polecane posty

Gość spy1

Czy ktoś się orientuje dzięki jakim programom można śledzić poczynania na komputerze innych osób? Czemu mnie to interesuje? Nie chce dać się oszukać mężowi po raz kolejny, a już jedną zdradę mamy za sobą. Na razie ma ostatnią szansę- czy przetrwamy nie wiem. Jeśli znów mnie oszuka - odchodzę. Nie mam zamiaru kontrolować go cały czas, ale za jakiś czas kiedy straci czujność chciałabym się przekonać czy nie wchodzi na czaty erotyczne itp. wiem, ze jest coś takiego jak win-spy. Nawet ściągnęąłm na próbę jak go nie było, ale nie wiedziałam jak z tego się korzysta, jak sie uruchamia (bo jest niewidoczny), gdzie jest jakieś archiwum - nic. Może ktoś z Was coś wie na ten temat? Słyszałam też, ze to nie najlepszy program, że lepsze są inne. Jeśli posiadacie wiedzę na ten temat, podzielcie się nią...proszę

jest taki program ktory sie nazywa cc cleaner, albo inne i te progrmy usuwaja wszystko co robisz- w internecie i w ogole w kompie, wystarczy jeden klik i wszystko sie usuwa(cala historia), czyli moze twoj facet ma taki program i nigdy go nie sprawdzisz

Gość Jest jeszcze lepszy
Nazywa się unformat - wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu i jest...tak, jak było ;) :D

Gość spy1
bez przesady. pytam poważnie tych, którzy sie na tym znają, win -spy. spybot....?są tzw programy "rodzicielskie" więc pytam o coś w tym stylu. Na tym forum są osoby, które używały takich programów..

Gość w miesnym
ze tez wam sie chce ich szpiegowac :o podupczy i przestanie

Gość ciociadobrarada
A co ci zrobił?

Gość w miesnym
obrzygal jej sciane co za pytanie :o

Gość spy1
pewnie. może jak i podupczy to przestanie ale mnie już z nim wtedy nie będzie i o to właśnie chodzi. dzięki za odpowiedzi na poziomie:)

Gość spy1
czytałam dużo na jakimś forum, że beniamin jest do niczego więc co polecicie?

Gość u mnie jest
uplook agent. poszukaj też na necie jakiegoś programu do zczytywania znaków wpisywanych z klawiatury :)

Gość Podaj maila autorko

Gość spy1
ivonet3@gazeta.pl

Gość Wacu
Możę troche późno, ale dla potomnych... Powstał ostatnio bardzo dobry program chyba nawet napisali go polacy nazywa sie spylogger. Kupiłem go ostatnio nie aby kontrolować żone ale dziecko. Sprawdza się, zapisuje logi z klawiatury, nie jest wykrywalny przez antywirusy, instaluje sie z pendrive w kilka sekund a wszystkie zgromadzone dane z komputera (screnshoty, zapisy klikania w klawisze) wysyla na mojego maila. www.spylogger.pl chyba na tej stronie go znalazlem

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
kobiety to mają narąbane w głowach :O Zależy mi na mężu a on mnie zdradza więc go sprawdzam to czysta schiza :classic_cool:

Gość Wacu
wiesz nie każdy chce być obracany na boku, więc woli sprawdzić, tym bardziej jeśli ma do tego powody

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
W związku albo się ufa albo na deskę i za burtę nie ma trzeciej drogi

Gość petshopboys
te baby to mają narąbane. Ale żeby tak chłopa szpiegować??

Gość petshopboys
Soją drogą to koleś będzie miał dożywotnio ostatnie szanse. Ma głupią babę i tak trzymać.

Gość Anka Zet
Ja korzystalam i sledzilam za pomoca www.Profispy.pl , ale tu chodzilo o sprawdzenie dziecka , a nie meza :)

Gość gość
A ja mam nieco inne pytanie. Obawiam się, że mój były partner zainstalował na moim komputerze (daje dziecku różnego rodzaju gry i pliki do zgrywania) jakiś program do szpiegowania moich maili i korespondencji na portalach społecznościowych. Czy jest to w ogóle możliwe? I jak ewentualnie wykryć takiego szpiega?

Gość gość
zainstaluj sobie jakiś skaner wykrywający oprogramowanie szpiegujące, dużo jest darmowych jak np. malwarbytes i wiele innych

Gość gość
HI HI tu sa sami szpiedzy komputerowi

Gość gość
Ona wyslala mi program z wirusem. Co o tym sadzic?

Gość gość
Nie wiem, czy w takiej sytuacji monitorowanie i szpiegowanie to jakiekolwiek rozwiązanie... Ja korzystam z programu www.szpiegpc.pl program do monitorowania komputera, ale raczej nie po to, aby szukać zdrady ale po to, czy czasem moi pracownicy nie wysyłają danych z firmy. Ale może Ci się przyda i do innych celów...

Gość gość
ja kupiłem ninjalogger na keylogger-szpieg.pl jest tańszy od tych reklamowanych wcześniej a funkcje podobne i też spełnił zadanie