Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spy1

szpieg w komputerze - jaki program do śledzenia

Polecane posty

Gość gość
podany link nie istnieje :P

Gość gość
same reklamy, debile

Gość Kamil N
Do Pani Iwony w sprawie Pani dawnego zapytania w komentarzu z nicka '~spy1' opublikowanym 13.07.2008 g.20:58 jeśli to tylko możliwe proszę Panią o kontakt komentarzem oraz emailowy na adres kmnb@wp.pl pozdrawiam Kamil N.

Gość karolek33
U syna 10 lat blokuję „pół internetu” przez program Mini Monitoring. Działa to dobrze, bo po polsku i zapłaciłem tylko 59 złotych. Dostałem też przy okazji dokładną instrukcję instalacji. Przesadnej wiedzy technicznej nie mam, ale bez problemu oprogramowanie do kontroli rodzicielskiej skonfigurowałem. Przyznam, że ciągnie dzieci do różnych podejrzanych treści, a wolę, żeby syn zobaczył je dopiero po dłuższym czasie. Na wszystko przychodzi pora. Tak uważam, a kontrola rodzicielska to jednak bardziej szczęśliwe dzieciństwo moim zdaniem. Program zapisuje właściwie wszystkie aktywności, w tym otwierane strony, okna, wpisywane znaki na klawiaturze. O wszystkim wiem i można rozmawiać. Do tego program jest nie do wykrycia. Podejrzewam, że nawet przez osobę zaawansowaną.

Gość gość
Witam. Mam duży problem. Muszę znać prawdę. Proszę o pomoc chce wiedzieć czy mój narzeczony mnie zdradza. Nie chce być znów oszukana. Czy jesteście mi wstanie pomóc z programem na laptopa i tel? Ż góry dziękuję

Gość gość
tańszy będzie dedektyw, ktoś sprzeda ci goofno, stracisz kase, sciagniesz za free z netu, otworzysz kompa innym, lepszych zabewek nie będziesz umiala sama obsluzyc albo nie będzie cie stać, dedektyw będzie optymalna opcja

Gość Moon:)

Dobry jest program PcLogger Pokazuje historię stron na które się wchodziło, jakie były używane aplikacje. Program może działać w trybie ukrytym co oznacza że ktoś kto korzysta z komputera nie wie że PCLogger działa w danym momencie i monitoruje prace kompa. A monitoruje zawsze od momentu włączenia do wyłączenia komputera. Można przetestować za darmo przez dwa tygodnie