Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek w Butkach

wloski na brodzie - moja obsesja

Polecane posty

Gość Kotek w Butkach

wyrastają mi czarne wloski na brodzie. wyrywam je pęsetą. tyle że często przy tym podrażniam sobie skórę, kiedy próbuję wyrwać sobie te króciutkie. wyciskam też czarne kropki, jakby zalążki wlosów, gdy tylko je zobaczę. codziennie rano zaglądam w lustro. codziennie wyrywam te nowe wloski. 365 dni w roku mam podrażnioną brodę. 365 dni w roku przejeżdżam ręką po brodzie i czuję pojedyncze, twarde wloski. z daleka widać czerwoną brodę, z bliska, szczególnie w slońcu - czarne punkciki. ludzie się domyślają, co robię. nie wiem, co mam robić. nie chcę się pozbywać wlosów na calym ciele - choć mam je WSZĘDZIE. ale na twarzy, na brodzie to moja obsesja. cierpię z tego powodu

Gość to usuń je
to dlaczego nie pójdziesz na zabieg usuwania włosków do gabinetu kosmetycznego? teraz jest wiele nowoczesnych metod, też laser. trochę boli, ale efekt jest na wiele lat

Gość gggggoosieca
Boze! mam identyczny problem i wlasnie dzis od rana siedzei szukam miejsc, w ktorych robia takie zabiegi laserowe. Mam juz dosc czerwonej, poklotej brody, podraznien i ciale wychodzacych cholernych wlosow!!!!!!!!

Gość gggggoosieca
poleccie mi prosze jakies zrodlo, w ktorym dowiem sie czegos wiecej, jesli znacie. Boje sie, ze wywale kupe forsy na zabiegi i nie bedzie rezultatow