Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce juz wlasne mieszkanie

stresujacy seks, w domu cala rodzina

Polecane posty

witam otoz, mam taki problem, nie mieszkam jescze razem ze swoim chlopakiem, obydwoje mieszkamy w blokach... niestety warunki do seksu sa strasznie stresujace, zarowno jak jestesmy u mnie czy u niego w domu ciagle ktos jest.. nie mamy zadnej swobody jak tu sobie z tym radzic?;/

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
wynajmijcie sobie lokum

jestesmy razem 2 lata... i jest nam naprawde ciezko. czy jest ktos kto jest w podobnej sytuacji i radzi sobie z tym?a na lokum narazie zbieramy kase;/

Gość różowe_wspomnienie
jak jest cieplo to lono natury i tyle;D albo polecam wyjazd we dwojke gdzies nad morze na 3-4 dni ;) albo pod namioty nad jezioro, koszty sa niewielkie :) ile macie lat?

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
a czesto uprawiacie seks?

ja 19 chlopak 23:)... wyjezdzamy niedlugo nad morze na dwa tygodnie to pouzywamy no ale to tylko 2 tyg a caly rok jak sobie radzic? nic nie jest przyjemnego w momencie kiedy trzeba sie caly czas stresowac czy ktos nie wejdzie do pokoju:(

dzis na przyklad kochalismy sie bylo super.. bo moja babka na chwile wyszla z domu... no ale zadzwonila domofonem w najfajniejszym momencie i musielismy przerwac...ja juz nie wytrzymuje takiej sytuacji:(

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
A jest obrzezany???????????????????????????

no wlasnie zamka nie mamy .. ale o tym mysle... a co ma do tego czy jest obrzezany?

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
ma jest? obrzezany?

Gość różowe_wspomnienie
hmm a czy nigdy nie ma tak ze sa wakacje znaczy sie Wasze wakacje a rodszice sa w pracy?> wiekszosc par, mlodych par ma takie problemy uwierz ;)

oczywiscie ze nie jest

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
a skąd wiesz?

bnlnnnnnnnnnnnnn a guwno Cie to obchodzi,...i laskawie nie podwazaj moje wypowiedzi bo chyba kurwa wiem co ma moj chlopak

Gość
ja całe szczęście mam pokój na klucz, no i w sumie mam dwa pokoje, pierwszy zamykam na klucz, a siedzimy w drugim oddalonym dość od pomieszczeń, w których przebywają rodzice ;) niestety tuż za ścianą sąsiedzi.... nie ma tak dobrze... gorzej u niego w domu, bo on nie ma pokoju na klucz, a jego mama lubi sobie wchodzić bez pukania :o

no wlasnie u mnie tez jest ta kwestia ze czasem u mie tez lubia sobie wejsc bez pukania.. i nawet jak bym powiedziala''chwileczke'' to moja babka glucha i tak by wlazla...wiec kochamy sie na tzw. ''szybciora'' w wiadomo jak bym chciala zeby to wszystko wygladalo.. natomiats u mojego chlopaka jest taki feler ze sciana jedna jego graniczy z kuchnia i jest bardzo cienka i slychac.. a drzwi ma kolo lazienki wiec caly czas sie ktos cmiorda;/

Gość Miraski
Tez mialam taki problem a mam juz 23.Postanowilismy z moim facetem,ze wynajmiemy sobie mieszkanko.Jestesmu ze soba 6 miesiecy-wiec niewiele.Jednak wydaje mi sie,ze nadszedl czas,zeby sie usamodzielnic.Pozdrawiam.

Miraski--> no to super, ze zamiesszkacie razem.. ja niestety musze czekac, ok 2 latka... poniewaz teraz odkladamy kase z chlopakiem na wspolne mieszkanko..poniewaz my nie chcemy wynajmowac tylko odrazu kupic:)

Gość veveconda
Jedyna rada to żeby on zostawał na noc u ciebie albo ty u niego. W nocy wszyscy będą spać i wtedy możecie się dowoli seksić,jakoś po cichu :) bez strachu że ktoś wam przeszkodzi. Ja tak robię z moim chłopakiem :)

Jesli byla by taka mozliwosc to bylo by cudownie... moja mama jest lekarzem wiec ma czasem nocne dyzory nocne i on wtedy u mnie nocuje.. ale to bardzo sporadycznie...rozmawialam z moja mama milion razy na temat tego czy on by mogl u mie zostac na noc na co dostawalam odpowiedz'' nie bedziesz mi robic z domu burdelu'' ;/ ech.. a u niego wogule nie ma opcji...;/a wy ile macie lat?

Gość
taaaa, myślicie że rodzice 19-latki tak łatwo zgodzą się na nocowanie "bez powodu" :P utopia ja czasem nocuję u mojego faceta (no ale problem z matką, ona czasem w nocy się budzi i potrafi wejść rano :/), a on u mnie nocował ze 3 razy. raz jak była burza, to kazali mu spać w pokoju mojego brata, którego nie było :o

Gość
ooo właśnie - moja mama tak samo, uważa że to nie wypada, aby chłopak nocował i ja u niego. tylko u niego wymyślamy pretekst, że oglądamy filmy do późna i nie ma sensu aby mnie odprowadzał do domu np o 2 w nocy :P ostatnio jak powiedziałam, że nocuję u niego, bo filmy to usłyszałam, że jestem nienormalna :( mamy po 24 lata, jesteśmy razem 4 lata.... porażka

kuraiko- a ile wy macie lat? no tak nie pozwala mu zostac na noc ... ale nie ma nic do tego ze od 2 lat wyjezdzam z nim na wakacje, ferie, i tak bez powoodu, i wie ze sie bzykamy bo nie raz u mnie znalazla opakowanie od gumki, czy poprostu pudelko z gumkammi.. i dlatego nie potrafie tego zrozumiec;/ moja babcia jest zajebiistaaaa bo sie zgadza zeby on u mnie nocowal i kryje mnie przed matka ale tez mielismy kiedys z nia akcje bo chciala byc za''dobra'' i weszla rano zeby mojego skarba do pracy budzic i pytac sie co zje na sniadanie;o lol nawet nie zapukala

Gość veveconda
Kurde,no ja jestem starsza trochę od Ciebie mam 26 lat,mój facet 27 :) Tak więc moja matka nie robi żadnego problemu,w koncu stara dupa ze mnie i nie może mi zabronić :D Ale ty masz 19 więc tez jesteś już pełnoletnia ;) Moja matka jest bardzo w porządku,jak ja i facet zamykamy się w sypialni,to nie ma możliwości żeby tam weszła,chyba boi się w jakiej sytuacji mogłby nas zastać :P Może spróbuj pogadać z matką,choć wiem że to niełatwe,też kiedyś miałam 19 lat :)

jego rodzice nie protestuja ze ty tam spisz?

veveconda--> nawet nie wyobrazasz sobie ile prób rozmow podejmowalam zeby dopiac swego iii NIC wielkie nic:(... nie wiem jaki stosunek ma matka mojego chlopaka do spania u niego.. bo powiem szczerze ze chyba on by sie nie odwazyl zeby spytac swojej mamy o to czy bym mogla tam spac...u niego jest tak ze jak jego matka cos chce puka w sciane od kuchni ale jak za dlugo nie wychodzi to zaczyna pukac bardziej heh wiec caly zcas jest stres ze jak by za dlugo pukala wejdzie masakra ech

Gość
noo napisałam, że mamy po 24 lata i jesteśmy razem 4 lata do niedawna mama dawała mi na tabletki, ale chyba nie potrafi zaakceptować myśli, że uprawiamy seks, kiedy oni są w domu :P a gadanie, że 19 lat to już pełnoletniość... w świetle prawa tak, ale nie dla rodziców :o

Gość okenven
No to faktycznie sytuację masz trochę beznadziejną i nie wiem co ci poradzić.Może niech on zaryzykuje i jednak zapyta się swojej matki czy mogłabyś u niego spać.Jest w końcu już dorosłym facetem,ma 23 lata.A jak nie to zamontuj zamek w drzwiach od swojego pokoju :) Albo raz w tygodniu idźcie sobie na noc do hotelu ;)