Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana bardzo23

PLASTYKA BRZUCHA PO CIĄZY?

Polecane posty

Gość zalamana bardzo23

Witajcie dziewczyny, niedawno urodziłam dziecko i moj brzuch wygląda okropnie. Skóra rozciągnięta i sflaczała i na dodatek przytyłam 12 kilo... i te rozstępy! Chyba udam sie na plastyke brzucha, to jedyne wyjśće. Miałyście taki zabieg?

Gość zorientuj się
czy po ciąży można mieć kolejne dzieci, obawiam się ze nie. Skoro urodziłas niedawno to jest jeszcze szansa że troche sytuacja się poprawi. Ćwiczysz, stosujesz jakąś diete?

Gość zalamana bardzo23
można, ale ja już nie chce żądnych dzieci. wyglądam teraz jak potwór ;( przed ciążą bylam na serio ładna... a teraz ....

Gość zalamana bardzo23
cwicze i stosuje diete 1000 kcal

Gość fr4t3ff34
nigdy nie bedziesz miała takiego brzuszka jak przed ciążą :(

Możesz wrócic do stanu przed ciążą ale to wymaga pracy. Musisz masować brzych stosująć żele, kremy i inne preparaty ujędrniające. Masaż musi być dość intensywny, najlepiej wykonywany za pomocą przyrządów do masażu. Bardzo dobre efekty daje żel z imbirem oraz żel z algami. Masuj brzuch dwa razy dziennie, przesówaj fałdki, szczyp delikatnie, oklepuj. Z rozstępami jest gorzej bo nie znikną całkiem ale zmienią kolor i będą mniej widoczne. Możesz wrócic do formy ale nie oczekuj, że to nastąpi szybko.Nie przejmuj się to nie jest najważniejsze. Twój brzuch to to tylko malenki dyskomfort a nie problem. Poradzisz sobie na pewno.Nie baw się w operacje chirurgiczne, chyba że jesteś modelką i pozujesz nago. Pozdrawiam.

Gość zalamana bardzo23
nie pozuje nago, ale chce ładnie wyglądać lubie chodzic na plażę, znaczy lubiłam, bo teraz tam sie nie pokaże już :( ta ciąża zrujnowała moj wygląda nad ktorym tyle sie napracowałam ;(

Gość wcale nie ta ciąża
nie mów tak bo znienawidzisz dziecko, zresztą to nie ciąża jest winna. Jest wiele kobiet, które po ciąży wyglądały niewiele gorzej niż przed, troche tutaj rolę odgrywają geny a troche sposób życia w czasie ciąży. Skoro aż tyle przytyłaś i taki masz brzuch, widocznie troche sama się zapuściłaś w czasie ciąży. A teraz troche wysiłku i będzie dobrze. Popatrz sama na ulicy, ile kobiet ma dzeci i jak wiele z nich wyglada?

Gość paszczuszka
Ja tam nie wiem, ale patrzac na Heidi Klum na prykład albo Carle Bruni - da się. Tylko trzeba morderczo pocwiczyć. Ale myslę, że pare miesiacy mocnego cwiczenia brzucha, z zelazna dyscypliną, i bedzie dobrze.

Gość zalamana bardzo23
gwiazdy mają kase na operacje drogie kremy, trenerów, ja tej kasy nie mam, dzziecko pochłania wszystkie moje oszczędnosci :( i jak tu uzbieram na plastyke brzucha? z zasiłku> ? moj biedny brzuszek ;( ;( ;(