Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigzi

rude włosy

Polecane posty

Gość zigzi

naturalne, farbowane... generalnie co sądzicie o rudych kobietach? czy stereotypy nadal obowiązują, czy rude włosy odstraszają? dla mnie rude włosy to najpiękniejszy kolor, przefarbowałam się na taki i bardzo o niego dbam. No i oczywiście jest mi w nim bardz do twarzy:) co myślicie jak widzicie rudzielca na ulicy?

Gość anka baranka zgubila klucze
hej!!!!!!!!!JA WŁASNIUE BYŁAM U FRYZJERA W PIĄTEK I JIECHCĄCY WYSZEDŁ RUDY I JESTEM O DZIWO ZADOWLONA!!do tej pory miałam czarne własy i wszyscy mi mówią ze lepiej mi w rudym...wiec narazie zostaje...pozdrwaiam🖐️

Gość daakkaa
mnie sie rude nie podobaja ,ale to zalezy od twarzy ,komus ladnie w rudych to ok

Gość zigzi
ale dlaczego się nie podobają? z powodu stereotypów, czy to tylko kwestia gustu? do bvcxb:niekoniecznie, często jest jest tak, że w naturalnych włosach kobiety wyglądają jak szare myszki i dopiero po poprawce nabierają blasku, a uroda rozkwita. U mnie zmiana pomogła, a w niektórych odcieniach wyglądam bardzo nturalnie :)

Gość zigzi
dalej czekam na opinie

Gość gfjhfgh
uwierz mi większośc kobiet farbuje włosy..tylko nie widac tego tak bardz jak unp rudych...a co myślisz ze wszystkie te platynowe blondynki mają takie włosy od urodzenia..??

Gość szatynki
też bardzo często farbują... wiele kobiet to robi, a Ty nawet nie będziesz w stanie ocenić czy dziewczyna farbuje czy nie;p

Gość niezla
moim zdaniem niektore laski w rudych wlosach wygladaja za ostro, jest bardzo malo dziewczyn ktorym pasuje ten kolor, a niestety czesto te ktorym nie pasuje to na sile sie farbuja na "wampa" i wygladaja jak jola z 13 posterunku .... a naturalnie rude sa brzydkie :P

Gość zigzi
bvcxb - jesteś jakimś mormomen albo innym zacofańcem? czy też laską, która o siebie nie dba i ma z tego tytuła jakieś kompleksy? i uważa, że każda kobieta z tuszem do rzęs to jakaś ladacznica? wydoroślej, rozejrzyj sie dookoła. Całkowita naturalność w dzisiejszych czasach = zaniedbanie i powiedzcie mi, cz rude kobiety (mam na myśli takie z odpowiednio dobranym odcieniem i zadbane) źle się jakoś kojarzą? Mnie rudy kolor zawsze kojarzył się z energią i żywotnością.