Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramsiedocenicszczescie

CHYBA MAM IDEALA W DOMU...

Polecane posty

Wiece co dziewczyny? Tak czytam te wasze wypowiedzi i wszedzie tylko narzekanie na tych swoich chlopow,ze to,ze tamto... a to oni wola koelgow zamiast was, nie chca wam powiedziec kocham, oszukuja, w domu nic nie robia itd... kurde,albo przesadzacie i wyolbrzymiacie albo ja mam jakies zloto w domu. jestem z moim facetem juz 5 lat i w ogole nie czujemy zeby rutyna sie wkradla do naszego zwiazku, jesli cos mi przeszkadza- ZAWSZE mu o tym powiem, jesli on sie zachowa nie tak wobec mnie,jesli powie cos,badz czegos nie powie..zawsze o tym wie,i stara sie to naprawic,zalagodzic,. tak samo jest w druga strone, jesli jemu cos nie pasuje- po prostu o tym mowi. moze wlasnie stad sie biora te wasze problemy w zwiazkach? jesli brakuje komus slowa kocham cie- po prostu zapytaj o to,czy cie kocha, chyba masz prawo wiedziec na czy stoisz? dalej.. moj facet robi na weekendy obiady, pomaga mi sprzatac, ZAWSZE wybiera mnie a nie kumpli... ufamy sobie, ale tez jestesmy zazdrosni o siebie... dzieki wam docenilam,ze mam skarb i nigdy z niego nie zrezygnuje bo to najlepsza osoba jaka moglam spotkac ❤️ pozdrawiam WAS i zycze wam rowniez szczescia i powodzenia!

Gość ja tego doświadczyłam
Mam tak samo!!!! :) KOCHAM CIę SKARBIE MóJ :*

bede niedzwiadku :)

Gość ja tego doświadczyłam
I JA TAKżE :)

Gość ciociadobrarada
Ale właściwie czemu to miało służyć?? Jak jest taki wspaniały to mu o tym powiedz, a nie zaśmiecasz kafeterię drogą- pozwól sfrustrowanym się pożalić

pogadamy za lat 20 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale póki co niech Wam się darzy :classic_cool:

Gość skoro tak cie kocha czemu
sie z Toba nie ożeni? nie chwal dnia przed zachodem slonca... taka rada ode mnie

Gość Laurencjaaaaaaaaaaaaa
za 20 lat skarb bedzie wiekszy;)

Gość ciociadobrarada
A niby po co ma się żenić? Dziewczyny co wy z tymi ślubami macie? Wam się chyba wszystkim wydaje, że ślub Was od złego uchroni- nic bardziej mylnego DRogie Panie

czyli spasła teściowa :D:D:D:D:D:D:D:D:D i jak to niektórzy mówią : skarb to trzeba głęboko zakopać :D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość ja jestem ciocia dobra...
ciocia dobra rada... a skad ty sie wzielas ??????? przeciez to ja nia jestem :/

a co wy macie z tymi nie-ślubami? :D skoro tak go wychwala, ze jaki dobry cudowny i w ogole to czemu sa ze soba od 5 lat a on jeszcze sie jej nie oswiadczyl ani nic?

Gość 5 lat razem bez ślubu
za 2 lata wywali cie jak zuzyta rzecz

Gość ciociadobrarada
CZAS NA MŁODSZE

:/

Gość ciociadobrarada
A co Ciebie wyrzucił?? No jakbyście byli małżeństwem, to po tym jakby Cię wyrzucił, jeszcze byś się rozwiść musiała, więć dziekuj mu za to że się z Tobą nie ożenił

odgapilas spodobal ci sie moj profil..coz ciocia bedzie tylko 1.

autorko moze skomentuj to co napisalam :)

no ale co innego rozwodzic sie a co innego zostac porzuconym przez kgoos z kim bylo sie w wolnym zwiazku. to drugie chyba gorsze. lepiej byc rozwodką niz byłą konkubiną :D

Gość ale pierdzielicie
a co jak bedzie miala slub to jej nie wywali? Nie znajdzie sobie innej? Posrało was? Poza tym gdzie ona napisala ze sie nie oswiadczył? Ja z moją kobietą tez żyjemy bez ślubu. Mieszkamy razem 8 lat i mamy dwoje dzieci. Wszystko uklada sie super. Pomagamy sobie nawzajem w każdych domowych obowiązkach. Jak i w wychowaniu dzieci. O tym ze ją kocham mowie jej codziennie bo mam za co. Jest wspaniała. A ślubu oboje nie chcemy. Dla nas to zbędny rytuał

Gość ciociadobrarada
A to niby dlaczego? Ja się rozwiodłam i powiem Ci, że wolałabym się z kimś rozstać niż rozwodzić, Ty chyba nie wiesz jak rozwód wygląda?! Do czego właściwie Wam ten ślub potrzebny, co? Zeby się w sukience pokazać? Zeby goście przyszli?

Gość 5 lat razem bez ślubu
takie związki już były i zawsze się kończy średnio mało ,która para będąc tak długo razem później się pobiera . Nie dotyczy to osób starszych po przejściach . Naturalnym jest to ,że kochające się osoby pieczętują związek ślubem . Jest takie powiedzenie stare baby tak ,kiedys mówiły Jak się do roku nie ożeni to mu się odmieni

Gość ale pierdzielicie
Tak sie wkurzylem że aż popuscilem w gacie :o

5 lat razem bez ślubu -> zgadzam się z Tobą.

Gość ciociadobrarada
Ale powiedzcie do czego Wam ten ślub potrzebny? Przecież to niczego nie gwarantuje. Jak będzie chciał odejść to odejdzie, nawet jak wam sam papież ślubu udzielil

spodziewalam sie takich atakow- zazdrosne dziewczyny, ktorym nic w zyciu nie wyszlo, szczerze wspolczuje. dlaczego nie mamy slubu? bo narazie go nie chcemy, jesli bedziemy chcieli sie pobrac- zrobimy to, ale ja sie nie martwie ze on mi ucieknie, badz wyrzuci mnie z domu(hehe ) widac,ze wy sie o to bardziej martwicie niz ja..;) ludzka zazdrosc kochanie nie zna granic.. a ja wam wspolczuje dewoty.

Gość ja sadze ze lepiej byc byłą
konkubiną... jak mi sie facet znudzi, moge go wywalic z mieszkania i tyle, po slubie - mnostwo papierkowej roboty i uzerania sie po sądach :O

do czego potrzebny???? bożże setki razy o tym sie pisalo na forum a Ty wciaz to samo pytanie :o chyba dla wiekszosci kobiet slub jest po prostu dowodem milosci :o jak facet nie kocha to nie chce sie żenić, co innego jesli obojgu pasuje zycie bez slubu, ale jesli kobieta chce a facet nie to cos jest nie tak, widocznie nie ejst tą jedyną dla niego.