Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze gotowy a teraz...

Podczas stosunku mi nie stanoł....

Polecane posty

Miałem dziewczyne byłem z nią 5 ,6 miesiecy i nigdy tego nie robilismy ale zawsze przy niej stawał mi i nawet mi to przeszkadzało czasami a gdy chcielismy to zrobic rozebralismy sie zaczołem ją piescic i chciałem załozyc gimke okazało sie ze nie stoi próbowałem sie jakos podniecic ale nie dało rady i nic z tego nie wyszło strasznie sie tym zmartwilem mam15 lat mozecie mi jakos pomóc ??? czy to stres ???

Gość trzebiatowska najladniejsza
seks w wieku 15 lat jest zabroniony prawnie.

Powiedz mi kto zwraca na to uwage ja chce odpowiedzi czy to cos powaznego a nie czy to jest zakazane prawnie laska ma 16 lat lepiej

Airon men czy ci wali juz kąpletnie ile ty masz lat ?

w chooj i jeszcze troche, podobno jestem starszy od wegla :) co nie zmienia faktu, ze Kid Protect wie juz o tej sprawie 🖐️

wiesz jebie mnie to moze se wiedziec mi to nie przeszkadza hehe tylko powiedz mi czy ty tez miałeś taki problem za pierwszym razem jesli wogule miałeś pierwszy raz nie napisałem tego zeby sie kłucic tylko dowiedzie czego co jest ze mną nie tak a wy mi wcale nie pomagacie

wiesz nie smieje sie szczerze mowiąc to nie wie ze mam taki problem jak chcielismy to powiedaziałem ze nie dzisiaj ze nie moge doradzcie cos prosze

zapomni nie bede umieszczał jej zdjeci w internecie jest bardzo atrakcyjną dziewczyną i z tego co wiem kazdy z mich kumpli chciał by uprawiac z nią seks a ja nie moge bo mi nie staje wystarcdzająco jaka moze byc tego przyczyna

Gość za bardzo się stresujesz
musisz się rozluźnić i nie myśleć o tym czy ci staje i czy dasz radę. Ciesz się przyjemnością jaką daje ci dotykanie jej i całowanie. Myślę, że jesteś za młody na seks dlatego myślisz tak przedmiotowo. Pierwszy raz powiniem być z osobą której ufasz i z którą łączy cię jakieś uczucie a nie to czy porzy niej ci stanie.

W koncu ktos madrze napisał wielkie dzięki wiesz jestem z nia szczesliwy kochamy sie i nie sadze ze jestem za młody na seks ale masz racje ze bardzo sie stresuje gdy dochodzi do czegos wiecej niz całowanie zaczynam sie denerwowac i to jest chyba ten problem a ty jak miałes z pierwsym razem ???

a ty giętki jak masz mi dogryzac to sie moze wcale nie odzywaj takie fora są od tego zeby sobie pomagac a nie dokuczac i wiesz ona by mnie nie zdradziła nara koles

normalnie aleeeeeees ty masz doświadczenie dzielisz sie niim ze mną a jak a wiem cos co ty chcesz wiedziec to ci o tym mowie proste a ty gibki mysl co chcesz

no raczej jak tego nie wiesz to nie wiem co ty tu robisz

a ile masz lat ??? moze ty bys mi mogł pomóc

Gość Coala
Zawsze...przeciez juz ktos ci odpowiedzial na twoje pytanie (ze to stres). ps. aleee...jak dostaniesz syfa to zaczniesz uzywac:P

aha rozumiem kobieta wiesz ciesze sie ze chociasz mnie nie krytykujesz ale moze wiesz cos na ten temat chociasz troszke sie nie orjentujesz???

Gość aleeeeeeeeees
wolę bez

Gość Coala
Zawsze....nie upraszczaj sprawy. to nie jest wina twojej dziewczyny. sam mowiles ze jeste niezla laska. stres jest w tobie. rada jaka ktos ci dal, ze zaczniejcie powoili od gry wstepnej, bez parcia na stsounek, jest bardzo dobra. w ogole najlepszy seks wychodzi kiedy jest spontaniczny - kiedy po prostu przytulacie sie do siebie, calujecie i nagle bierze was chetka na cos wiecej. a jesli musisz koniecznie i masturbacja ni epomaga to moze niech wezmie twojego penisa do ust - kazdy facet to lubi...hehe