Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlajna123344

CZY TO MOŻE BYĆ CIĄŻA?

Polecane posty

Gość karlajna123344

witam.chcialabym sie dowiedziec czy moge byc w ciązy.Otóż 14czerwca w sobote mialam dostac okres niedostalam.15 czerwca przyjechal chlopak z zagranicy po pol roku czasu i 3 tyg kochalismy sie bez zabiezpieczenia do srodka po pare razy dziennie.tydz temu wystapily u mnie plamienia twajace dwa dni ale to niebyla krew tylko cos jakby brazowe cos podobnego jak wystepuje na ostatki okresu i to bylo bardzo skąpe.po tych dwu dniowych plamieniach zrobilam test i wskazal na brak ciazy.niewiem co mam o tym myslec-czy to moze byc ciaza czy nie skoro test niewykryl?a moze ten brak okresu jest spowodowany kochaniem sie po pol roku bo nigdy wczesniej tak niemialam.z gory dziekuje za odpowiedz

Gość patrycja 14
hej ja mam troszke podobną sytuację...9 czerwca dostalam okresu gdy sie skonczyl kochalam sie z moim chlopakiem nie zawsze z zabezpieczeniem ale on nigdy nie k0nczy u mnie w srodku...tydzien temu powinnam dostac okres znowu a go nie mam,wczoraj robilam test i wyszedl negatywny...boje sie bo jestem mloda mam juz male dziecko i gdybym znowu zaszla w ciaze zabilabym sie...heh chyba zrezygnuje calkowicie z sexu...ostatnio znalazlam cos na necie ze mozna usunac ciaze samemu do 9 tyg. jakimis tabletkami i chyba to zrobie... obawiam sie ze test wyszedl negatywny bo to jeszcze wczesne stadium ciazy...po paru dniach powtorze go i bez wzgledu na wynik zarzyje tabletki

Gość karlajna123344
ja bym niepotrafila usunąć ciąży...ale jeżeli w Twoim przypadku jest to konieczne,to niewiem...jak cos to jestem z Toba:-)ale umnie to chyba niejest ciąża skoro test niewykryl ciąży,a może zrobilam go za wczesnie i dlatego niewykryl...?juz sama niewiem:(

Gość karlajna123344
???

Gość karlajna 123344
???

Gość a czy Wy wiecie
co to jest antykoncepcja? Skoro jesteście po terminie w którym powinnyście dostać okres to test powinien być wiarygodny, ale wykrywają ciążę już w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. Idźcie do apteki, kupcie test innej firmy niż poprzednio i zróbcie test z porannego moczu. Negatywny- na banko w ciązy nie jesteście

Gość do ginekologa
te testy apteczne, za parenaście złotych to się nadają;d

Gość karlajna123344