Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooloooooooooooooooooool

mokra przesadnie

Polecane posty

Gość intrygujący cień
tak zhadzam się drugą od dołu - tak jest najprzyjemniej ... tak ludzko...

Co robi mężczyzna Co robi mężczyzna Który człowieka od zwierzęcia Nie potrafi odróżnić Co? On pójdzie do swojej córki Ona jest piękna i młoda I potem będzie się jak pies Parzył z własnym ciałem i krwią Co czynisz Co czujesz Czym jesteś Jesteś tylko Zwierzęciem Co robi kobieta Co robi kobieta Która zwierzęcia od mężczyzny nie potrafi rozróżnić Ona macza pióro w jeg krwi Pisze sama do siebie list Martwe wiersze z dzieciństwa Kiedy ojciec koło niej spał Co czynisz Co czujesz Czym jesteś Jesteś tylko zwierzęciem

Próbowałem zabić ból Ale tylko cierpiałem więcej Leżę umierając Wylewając purpurowy żal i zdradę Umieram modląc się, krwawiąc i krzycząc Czy jestem zbyt zatracony by być ocalonym? Czy jestem zbyt zgubiony? Mój Bóg, mój Cimiężyciel Wróć do mnie zbawienie Mój Boże, mój opatrunku, Wróć do mnie zbawienie Czy pamiętasz mnie? Zagubiony na tak długo Czy będziesz po drugiej stronie? Czy może zapomnisz o mnie? Umieram modląc się, krwawiąc i krzycząc Czy jestem zbyt zgubiony by być ocalony? Czy jestem zbyt zgubiony? Mój Bóg, mój Cimiężyciel Wróć do mnie zbawienie Mój Boże, mój opatrunku, Wróć do mnie zbawienie Moje rany pragną grobu Moja dusza pragnie wyzwolenia Czy zostanę odrzucony, Chryste? Mój Ciemiężycielu Moje samobójstwo

Gość intrygujący cień
uprawiam życie - spanie na pieniądzach bez miłości - już się przyzwyczaiłem jestem jeszcze młody - tak jestem zwierzęciem

Gość intrygujący cień
a "Ty" brum brum brum "jesteś" zwierzaczkiem czy ?

Gość intrygujący cień
chciałbym, żeby wszystko wruciło do normy, słuchać wynurzeń dziewczyny silnej emocjonalnie , wręcz okryć się jej stabilnością

Gość intrygujący cień
chciałbym, żeby wszystko wróciło do normy, słuchać wynurzeń dziewczyny silnej emocjonalnie , wręcz okryć się jej stabilnością powtórka - antybykowa od tego co nienawidzi robić błedów ale "je" robi

Gość intrygujący cień
jest problem - w mojej egzystencji nie ma miejsca na pojęcię"szukać" ...cenię swoją osobę ...

Gość intrygujący cień
wszystko miałem - dziś mam tylko to, co zawsze miałem

Gość intrygujący cień
za dużo się traci , chcę Jej , ja już wybrałem ...

Gość intrygujący cień
wystarczyłby mi zapach Twoich włosów - takie krótkotrwałe odurzenie - w pozytywnym znaczeniu słowa - nie ugryzłbym Ciebie

Gość intrygujący cień
nachyliłbym się nad Tobą - zebrał informację i poszedł - a potem przemyśłał czego doświadczyłem

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
a ktos moze by cos w temacie!! ktos pisal zebym znalazla faceta i sie wyrzyla...otoz to nie to! bo mialam i bylo tak samo

Gość intrygujący cień
artyska he