Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okulinka

Co sadzicie o moim szefie

Polecane posty

Gość okulinka

Od 2 lat pracuje w firmie,moj szef zawsze byl na ogol serdeczny i mily,ale od pewnego czasu dziwnie sie zachowuje,czesciej do mnie dzwoni ,predzej przychodzi do prycy,siada zawsze kolo mnie,pod pretekstem zalatwienia jakiejs sprawy proponuje zebym pojechala z nim cos zalatwic,gdy z nim rozmawiam nie patrzy mi w oczy tylko np.przeciera okulary.Ostatnio bylam na urlopie z moim chlopakiem to gdy wrocilam powiedzial ze bardzo mu sie nudzilo do tego stopnia ,ze zrobil sobie porzadki na biorku i byl jakis taki dziwny malo co sie odzywal nawet nie spytal sie jak bylo,jak sie bawilam.Raz przylapalam go jak z ukrycia na mnie spoglada,pozniej zaczal sie dziwnie tlumaczyc ,nadal jest mily i kulturalny,ale dlaczego taki dziwny?

Gość możeeeeeeeee
zakochał się :) :D :classic_cool:

Gość to pewnie ten twój
zniewalający garb na plecach :classic_cool:

Gość okulinka
Tez tak pomyslalam ale kurcze zanacie jakies inne objawy zakochania moze ja tylko to sobie wmawiam .

Gość okulinka
wiem jak kobiety sa zakochane ale jak mezczyzni to przezywaja to nie mam pojecia czy tez sa tyk otwarci jak my,wydaje mi sie ze nie moj facet naprzyklad malo co okazuje swoje uczucia

Gość okulinka
Dzis znowu to samo caly czas jak ze mna rozmawia to tak sie zachowuje jakby sie mnie wstydzil przy innych pracownikach nabiera odwagi i np.zartuje albo mi w zartach docina i czeka na moja reakcje.Czy ja robie cos nie tak moze on mysli ze ja go bajeruje chociaz nigdy nie nie okazywalam mu zadnych uczuc poza tym ze jestem dla niego mila jak zreszta dla innych tez.Co mam o tym myslac powiedzcie mi bo nie nadazam

Gość ehehhehehheeee
hehe a ja uwazam ze powinnas go olac z gory na dol bo przeciez sama piszesz ze masz chlopaka to chyba nie chcesz go stracic a jak inni pracownicy zacznal snuc jakies domysly i wyjda z tego plotki takie ze Twoj facet sie dowie to ja nie wiem co wtedy zrobisz... albo Twoj szef pomysli ze tez Ci sie podoba i jak bedzie mial okazje to zacznie sie do Ciebie dobierac? ja bym to poprostu olala i byla dla niego bardziej szorstka a jak by trzeba bylo to nawet chamska bo nie chcilabym stracic chlopaka... pomysl nad tym co napisalam... :)

Gość okulinka
może to dlatego ze do tej pory codziennie robiłam mu soczytste OZP a teraz zaprzestałam tych jakze przyjemnych praktyk..?? zastanawiam sie.............

Gość okulinka
Dlaczego mialabym byc szorstka skoro jest dla mnie mily co mam udawac zla na niego ,mam fajna prace i super kumpelki czemu mam robic cos wbrew sobie,nie wiem tylko czy on ma jakies problemy czy tak wyglada zakochany facet?

Gość okulinka
Przedostatnuia wypowiedz nie nalezy do mnie ludzie musicie sie podszywac pode mnie chyba same dzieciaki tu pisza to nie bylo smieszne ,jak nie chcecie to sie nie wyopowiadajcie ale nie piszcie za mnie ok

Gość Makabrrra
Love :p

Gość eehehhehehheheeee
no tak ale chodzi mi o to ze jak Ty bedziesz dla niego bardziej mila niz dla innym on bardziej niz dla Ciebie to powstana z tego plotki i wczesniej czy pozneij dowie sie o tym Twoj chlopak...

Gość okulinka
Ja go nie traktuje jakos szczegolnie czasem tez go zlewam albo za bardzo nie wdaje sie w dyskusje .Czy jak facet jest zakochany to peszy sie czy smialo patrzy w oczy

Gość okulinka
raz tylko sie zdarzyło, że zrobiłam mu loda, i on on tamtej pory własnie taki sie zrobił, nie wiem czy jak znów mu zrobie to moze wróci wszysko do normy

Gość okulinka
Koncze temat bo co niektorzy sie za mnie wypowiadaja,a to mi nie odpowiada zegnam panstwa

Gość okulinka
tez mu dalam dupe pare razy ale chyba mu zabardzo smierdzialo dlatego teraz sie peszy jak do mnie mwoi...