vivaO_o 0 Napisano Lipiec 14, 2008 Poprzez seks analny mozna zajść w ciąże. Tak, nie śmiejcie sie, mówie tu przeciez o przypadku jak sperma niechcący dostanie się do pochwy - a wypadki się zdarzają. Ale ciekawi mnie jakie mogą być te wypadki - przypadkowe potarcie penisem o wejście do pochwy - jakby nie patrzeć ryzyko jest. Ale co jeszcze? Wiem że istnieje możliwość by z pochwy wypłynęło nasienie, choć częściowo. A czy z odbytu tez to jest możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krutch Napisano Lipiec 14, 2008 wymierna glupia nudna tepa pała :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivaO_o 0 Napisano Lipiec 14, 2008 no to mi nie pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezucotusiestao Napisano Lipiec 14, 2008 zesraj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivaO_o 0 Napisano Lipiec 14, 2008 dziękuję za radę kochanie :* ale powiem ci że nie muszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daniel78 Napisano Lipiec 14, 2008 hmm tak tak. Może wypłynąć. Jak najbardziej. Normalnie nawet przy napinaniu mięśni odbytniczych może wypłynąć i jeśli w tym czasie o tym nie wiesz to przez przypadek 1/100 może się dostać do...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach