Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel78

czy to mięśniak?

Polecane posty

Gość daniel78

Moja narzeczona nie zaglada raczej na fora. To ja się zawsze dowiaduję, wiec piszę jako "ja":). Brała tabletki antykoncepcyjne Diane35 i odłożyła ok. 4mieś temu, potem brak okresu przez ok2,5mieś. Teraz okres można powiedzieć regularny, ale jego objawy to straszne bóle brzucha. jak to narzeczona mówi "brzuch jak balon". Wcześniej miała też często zapalenie pęcherza, ale po rzuceniu tabletek już nie ma. Czy to może być podejrzenie, ze jest mięśniak?

Gość daniel78
Aha poza okresem to raczej bóli nie ma, bo nic mi nie mówi, a wiem, że by powiedziała. Aha i czasem są upławy

Gość pse_udonim
moja mama miał mięśniaka i jedynym objawem było u niej to że miała bardzo obfity okres

bóle brzucha podczs menstruacji nie muszą i prawdopodobnie nie są związane z mięśniakami. Bóle towarzysza menstruacji często. Ale najlepiej by narzeczona poszla po prostu do lekarza. On najlepiej odpowie na wasze pytania i watpliwości. pozdrawiam

Gość daniel78
hmm. Tu pierwszy okres po odrzuceniu tabletek był obfity, ale to chyba normalne co? teraz 2 dni i po tych bólach już są tylko plamienia- tak mi mówi:). Ps. zapomniałem. Narzeczona ma 24lata