Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bazylia0506

jaki certyfikat najlepszy??

Polecane posty

Gość kwintal
FCE to krap ... gimnazjalisci go czesto maja ... szkoda tych stowek albo i tysiecy jezeli dolicztyc kursy

Gość kwintal
ponizej CAE to nie ma sie co starac CPE to juz jest cos :) o niemieckich nic nie wiem ...

oj dluga droga do CPE, z reszta do CAE tez:) bynajmniej moja...i dlatego chcialam najpierw FCE zrobic...

wcale tak zle nie pisza.... First Certificate in English jest jednym z najbardziej popularnych egzaminów z języka angielskiego na świecie na poziomie średniozaawansowanym FCE należy do grupy egzaminów uznawanych przez Ministerstwo Edukacji Narodowej na prawach dawnego egzaminu państwowego z języka angielskiego. FCE jest honorowany przez Urząd Służby Cywilnej jako udokumentowanie kwalifikacji językowych wymaganych od pracowników polskiej służby cywilnej. FCE jest uznawany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej jako udokumentowanie kwalifikacji językowych przez przewodników turystycznych i pilotów wycieczek. FCE jest szeroko uznawany w handlu i przemyśle w Polsce i na całym świecie. FCE spełnia wymagania językowe stawiane przez wiele uniwersytetów i instytucji edukacyjnych przy rekrutacji studentów. Certyfikat FCE jest ważny bezterminowo.

Wiesz co, nie wiem czy taka długa droga, biorąc pod uwagę fakt, że taki kurs CPA trwa 2 semestry, przynajmniej Axon taki certyfikat po ukończeniu tego czasu oferuje. Wiadomo, że stan wiedzy trzeba mieć na określonym poziomie, chcąc zrobić taki kurs, no ale po tym już faktycznie ma się dobry papierek

Gość fdefrefefef
fce to slaby papier. lepszy kjest ten poziom najwyzszy CPE ale go bardzo ciezko zdac.. Sama mowie biegle a nie zdalam..