Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n xlnbldzj

wyrzucacie czasem brudne ubranka zamiast ja dopierac?

Polecane posty

Gość n xlnbldzj

Gość kodeinakodeina
tak

jasne ze tak. jesli plamy sa naprawde straszne top wywalam na szmaty... ostatnio cos dziwnego stalo sie z ubrankami z "biedronki"... po 1 praniu tak jakby kolor zlazl z materialu i zostaly takie bure plamy.... wyglada to okropnie wiec tez poszlo na szmaty :(

ja najczesciej kupuje ubranka w sklepach z odzieza uzwyana...czesto sa to nowe ubranka, jeszcze z metka...ale place za nie grosze w porownaniu z cenami sklepowymi wiec czasem jak sie nie dopiera to nie jest mi zal wyrzuciac albo dac na szmatki... a jak jest takie jeszcze przybrudzone, niedoprane lekko to wlasnie jest to ubranko domowe...tak samo ze sliniaczkami:)

Gość szoda++
nie mam czasu na lumpesy :(

ja czasem jak maly pokupka body i spodnie to obie czesci ladnie pakuje do woreczka foliowego i wyrzucam...;)

nie no, ja po kupie zaraz zapieram mydlem albo namaczam w proszku...jak mi sie zabrudzi np sliniak albo ubranko ale tak trwale nie dajace sie wyprac, np od marchewki, jablka, banana iles raz z kolei...wtedy wyrzucam ale najpierw w sumie najczesciej na szmatki:)chociaz poki co Zuzia ladnie je i sie nie paprze:P

nie wyrzucam nic, wszystko udaje mi się doprać ciuszki kupuję też w lumpeksach, bardzo często nowe i o wiele lepszej jakości niż nasze polskie ;)

Gość nowa...na forum
co za debilstwo

Gość nbldngblnldsnslnt
???????????????????????????????

Gość fduhgzdiluhgidjhgobhzdi
rzadko

Gość fghjghgkjhlhl
nigdy nie wyrzucam, zawsze mi sie dopieraja. do kazdego prania dodaje jedna miarke vanisha i plamy schodza, jak nie za pierwszym, to w nastepnych praniach. wlasciwie to w ogole nie mam poplamionych rzeczy :) nie widac, zeby dziecko je nosilo ;)

ja ostatnio odkrylam ze vanishem do dywanów i tapicerek mozna usubąc plamy ze wszystkich owoców... ale zwykly wanish mi nie dopiera nigdy ubrań...

nie wyrzucam nic wszytko mi sie zazwyczaj dopiera a jak juz ma jąką upierdliwą plame to ubranko domowe zostaje

Gość fghjghgkjhlhl
ja mam jedna jedyna rzecz z plama - paskudna tlusta plama na bluzeczce. tkwi tam juz dobre kilka miesiecy. i to jest jedyna plama, ktorej vanish mi nie dopral :)

Gość mama smoka
Ja raczej nigdy nie wyrzucam ubranek. Te z niedopranymi plamkami ubieram małej po domu....niech je dalej brudzi :)

Gość a ja a ja ajja ja
body i rajtuzki tak innych nie

Gość a ja a ja ajja ja
dodam ze sa splamione i juz troche znoszone np rozciagniete

Cholera a ja zaraz bede musiała wyrzucić cała pralkę prania :O zafarbowało sie na szaro sino brązowo albo coś koło tego :O

Kurcze mam ten sam problem wyciągam pranie a tam wszysto żółte tak zafarbowało ze MASAKRAA!!!! :-( poleciałam po ACE namoczyłam zobaczymy co bedzie ah a miało być tak pieknie....

ja mocze w wybielaczy do firanek. troche zlazło ale dalej do ubrania się nie nadaje :O

Gość hgkhj
ja mam malo ubran dla malego wiec szybko sie niszcza