Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamodpowiedzi

Paczka z UK

Polecane posty

Gość szukamodpowiedzi

Ile kosztuje wyslanie paczki do Polski z Uk? Wazy jakies 1-2kg. Bardzo Was prosze o odp. jesli ktos ma takie informacje ;-)

Gość tylko tyle
firma kurierska 80-90pensow za kilo, poczta bedzie drozej

Gość szukamodpowiedzi
bardzo dziekuje Ci za odp., a mozesz mnie jakos bardziej naprowadzic? Ja jaks niekumata jestem :-( Przejrzalam w googlach oferty roznych firm, ale nadal nie rozumiem jak to wszystko dziala :-/ Wiem, jestem zenujaca, ale po prostu tego nie rozumiem :-( Nie chce mi sie wierzyc, ze przyjedzie facet do mojego miasta, paczka ddojedzie do Polski i zaplace tylko 2 Funty?

Gość tez mnie to interesuje
jesli bylabys uprzejma napisac, jak to wyglada technicznie, bylabym bardzo wdzieczna

Gość cooltura lub
goniec , polish expres jest duzo ogloszen firm kurierskich ja korzystalam z blue fenix i bylam zadowolona ale mialam wieksza paczke ok 12 kg doszlo w 6 dni sprawa techniczna zadzwonilam podalam adres przyjechali spisali papiery zaplacilam zawiezli do domu w polsce bez zadnych dodatkowych oplat tyle

Gość gość
No troche sie niestety trzeba nauzerac z tymi paczkami. Chociaz niedawno zmieniłem kuriera i za namową kumplka zacząłem wysylac poprzez globport.com . I tutaj widac juz poprawe, wydają sie naprawde rzetelni.