Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona po zwiazku

bylam w zwiazku z facetem na wozku inwalidzkim!!!

Polecane posty

Gość ona po zwiazku

i nie polecam!!! Co dziwnie sie spojrzałam to od razu fochy wiecznie jakieś pretensje i nie zadowolenie. Ciągle jakieś wyrzuty o coś. Przy tym bardzo zazdrosny. często agresywny. Także dziewczyny uważajcie oni sa tacy milusi na początku!!!

Gość ona po zwiazku
roznie eksperymentowalismy :D ale nie narzekalam

Gość YellowGreenTea
ja tez bylam. nie bylo zle, tylko z dnia na dzien robil sie coraz bardziej dziecinny i zachowywal jak 14stolatek. a moze to ja za duzo od niego wymagalam.. nie wiem. to ja zerwalam, bo nie moglam wytrzymac tego zwiazku. jestem rok po rozstaniu, w miedzyczasie inny zwiazek byl, ale troche zle sie czuje z tym, ze najpierw dalam tamtemu nadzieje, a potem zerwalam, ale nie zaluje tej decyzji. radze tylko 100 razy to przemyslec. pozdr.

siostra mojego jest z takim typkiem i mimo ze nie utrzymuje z nimi bliskich kontaktow uwazam ze ten goscv powinien sie leczyc:o i nie pisze tego ze zlosliwoscia tylko dlatego iz rozumiem ze przyzyl ogromny szok kiedy 5 lat temu złamał kregoslup a dziewczyny mi szkoda...bo super kobieta a poprostu sie marnuje

Gość ona po zwiazku
a co jej robi ?

ogolnie facet jest dziwny....i nie jest to tylko moja opinia jkiedys na domowce widzialam w jaki chamski sposob sie do niej odzywal, dziewczyna miala lzy w oczach przez to goscia nie trawie facet o niczym innym nie gada tylko o dumie , o tym jaki jest twardyy, a wszyscy dookola sa ciulowii ,

Gość a myslisz ze tylko faceci na
wozku tacy są...toż to życia dziewucho nie znasz...i tylko dyskryminować potrafisz !!!

Gość jakby wsrod sprawnych nie bylo
takich typow;/

a autorka to ponizej krytyki. tez na miejscu takiego faceta zachowywalbym sie przy takiej kobiecie dziwnie, bo jesli zaklada, ze wszyscy sa tacy..naprawde ciemnogrod

oczywiscie ze sa wsrod mezyczn trudno znalesc normalnego ale przebywajac z nim sluchajac go absolutnie stwerdzam ze to jest spowodowane jego inwalidztwem

dla Ciebie moze jego inwalidztwem bo nie jestes przyzwyczajona, a dla niego to codziennosc wiec moze facet ma inne problemy. nie ocenialabym ksiazki po okladce.

Gość karol130684
Kurde wychodzi na to, ze ja chyba jestem jakis odmieniec sposrod kulawych. To co o nas sadza kobiety sie w glowach nie miesci bo sam mialem kilka kobiet po moim wypadku i to One stwierdzily, ze facet na wozku jest lepszy od sprawnego pod wieloma wzgledami no ALE sa tez minusy bo np po gorach z toba nie polazi i na grzyby tez nie pojdzie no chyba ze chodnik miedzy drzewami polozysz hehe. Jednym slowem mysl kobieto realnie i sprobuj dac takim osobom szanse bo naprawde warto. Dopoki nie sprobujesz to sie nie dowiesz jak jest z takim facetem, a i jeszcze jedno - skoro zawiedziesz sie na jakims to nie mierz jedna miara wszystkich bo chyba nie chciala bys zeby jakis facet Cie np wyzwal od roznych bo kiedys inna go np zdradzila prawda... Nie wiem czy to co napisalem jest wystarczajaco zrozumiale bo jesli nie to sluze pomoca i konkretnie wyjasnie. Pozdrawiam

Gość karol130684
zamiast tlen.eu powinno byc onet.eu

Na wozku czy nie......czlowiek sie liczy....

Gość gość
Jestem na wozku,i dziwia mnie wypowiedzi kobiet,ze facet na wozku to ktos gorszy,bo na wozku,a sprawny nie jest zazdrosny?To wszystko zalezy od charakteru czlowieka,a nie niesprawnosci,I WOZKA,a kazdy sadzi sam wedlug siebie jaki jest,a zalenie sie i odradzanie bycia z facetami na wozku,po nieudanym zwiazku,i wypisywanie,ze sie odradza,sie to generalizowanie wsadzanie wszystkich do jednego worka.Wspolczuje CI,ze trafilas na takiego faceta,ale rowniez moglas trafic na sprawnego ktory by Cie bil,ponizal,nieszanowal..Bylem w zwiazku,z sprawna kobieta,materialistka,ZAZDROSNICA ktora mnioe kontrolowala,sprawdzala i wmawiala mi,ze mam inne..itp ale po co mam sie zalic,ze trafilem na taka kobiete?Znam facetow na wozku,maja zony,dzieci,pracuja,i sa szczesliwi,znam facetow sprawnych zdradzaja zony,obiboki,zony na nich pracuja,wiec to wszystko,zalezy od czlowieka,a nie niesprawnosci-wozka.

Gość gość
A kobiety nie maja ciaglych fochow,pretensji,nie szukaja zdrad?itd...

Gość gość
A kobiety nie maja ciaglych fochow,pretensji,zali,nie szukaja zdrad?itd...TO JAKIM SIE JEST NIE ZALEZY OD NIESPRAWNOSCI,a od charakteru czlowieka,jego psychiki, i to wszystko indywidualnie uwarunkowane jest,od czynnikow ludzkich,kazdy czlowiek jest inny.

Gość gość
E tam... jestem w związku małżeńskim z mężczyzna na wózku inwalidzkim i powiem wam, ze często tacy ludzie są dużo bardziej wartościowi od tych pełnosprawnych. Patrzymy wspólnie w przyszłość, jest nam bardzo dobrze razem, jedyne co mieliśmy problem z tym, ze do wielu miejsc i w bloku, jak sie winda zepsuła, musiałam prosić o pomoc mężczyzn, aby go przetransportować przez schody. Teraz dostaliśmy dofinansowanie na www.schodolaz.eu i juz nie mamy tego problemu. Nie można wrzucać wszystkich ludzi do jednego worka