Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co_za_dzien

Jaka wedlug was jest najodpowiedniejsza waga dla dziewczyny o wzroscie 172 ???

Polecane posty

Gość dla każdego coś miłego
taka przy ktorej ona czuje się dobrze. jedna czuje sie dobrze przy 50kg, jedna przy 60 a inna bedzie super sie czula przy 80 albo 90. Ja mam 159 cm i waze 57 i wygladam wspaniale :) Nigdy sie nie odchudzalam i nie zamierzam. Kocham siebie taka jaka jestem :D

Gość ja mam tyle
waze 55 kg w stresie mniej;)

Gość ja mam tyle
to za malo wazysz mi przy wadze 55kg wypominaja ze starsznie chuda jestem....

no wlasnie straam sie jakso przytyc teraz jest ok 50 wiec i ak nie jest zle bo juz kilka kg udalo mi sie prszytyc :D ale mysle ze moze jak bede wazyc jakies 55 to nie bedzie tak zle w koncu to te zalezy od budowy moze akurat mi z taka waga bedzie dobrze chociaz nie ukrywam ze nawet jakbym wazyla te 60 kg to bym sie ciezyla ja po prostu nie chce zle wygladac ;p

wiecie moja siostra ma 180 albo nawet wiecej sama juz nie wiem:D a wazy jakeis 60 kg no moze 62 ;p i wcale nie wyglada okropnie ani chudo ani grubo i ma dosyc pokazne uda i tylek:D wiec sama juz nie wiem jak to jest ;p

Gość czy_to_ wazne
55 kg ;p

Gość Fajna DZiewczyna XD
ja mierzę 170 i warzę 41 kg. i szczupła jestem :) Nie mam żadnej diety po prostu jem ale nie grubnę :)

Gość matko z córką
niewyobrażam sobie ważyć 41 kg przy wzroscie 170 cm:| Ja mam 160 i ważąc 46 wygladałam jak kościotrup. Teraz waże 50 i jest w porządku. A mam bardzo drobniutką budowę. Moim zdaniem przy wzroscie 170 to 55 kg to minimum, niezależnie od budowy

Gość taka _jedna
;]