Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa kafeterowiczka

plastry evra

Polecane posty

Gość nowa kafeterowiczka

hej ginekolog przepisał mi plastry evra... co mi o nich powiecie?? jak one u was się sprawują??? czy miałyście na początku takie objawy jak napisali w ulotce??

Gość ja używam od piątku
i na razie nic mi nie jest, jedynie okres miałam znacznie bardziej męczący niż zwykle ale to mógł być zbieg okoliczności. Zapraszam do tematu o plastrach, przeczytaj ostatnie kilka stron, tam dziewczyny sporo mi wytłumaczyły, chyba że masz cierpliwość jesli chodzi o czytanie prawie 200 stron ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=782906&start=5640

Gość nic nie sądzę
ulotkę czytałam, według niej ryzyko przy tabletkach i plastrach jest podobne ale i tak mniejsze niż przy ciąży. Zresztą był tutaj na forum podobny wspomniany podobny program ale o dziewczynie która umarła od tabletek. Ale nie wiesz co te dziewczyny robiły, czego nie robiły. Może zbagatelizowały objawy, może paliły itd. Zresztą w tym poście jest napisane że prawdopodobnie przyczyną śmierci była zakrzepica, więc nie jest to udowodnione. Może się nie badała regularnie, nie wiem. Ja stosuję, na razie czuję się dobrze, jak będzie dalej nie wiem.

Gość serwetta
dla mnie masakra... rogi sie odklejaja robi sie ciemna obwodka m zle je znosilam jedyny plus to nie trzeba przez tydzien o nich pamietac tak to do bani... za duzo hormonow jak dla mnie nie polecane mlodym dziewczyna