Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koada koada

MAM PROBLEM...

Polecane posty

Gość koada koada

Jestem juz 3 miesiace ze swoim facetem. Jest na cudownie ze sobą. Kocham go. Jednak nie robilismy jeszcze tego, choc nie ukrywam, ze bardzo bym chciala i wiem ze on tez. On nigdy nie widzial moich nagich piersi. A one są takie malutkie. Boje sie ze sie rozczaruje jak sciagnie stanik. Nosze tylko push-upy i tego az tak nie widac, ze mam male. Czuje troche jakbym go oszukiwaka. A tak strasznie sie wstydze ze mam takie malutkie, chyba nigdy sie nie odwaze z nim kochac....

Gość bvcvc
pobudzenie faceta odbywa sie wlasnie przez pokazanie nagosci wiec nie masz wyboru . Musisz pokazac

Gość agattka81
faceci mają różne gusta.jedni wolą małe jędrne piersi a drudzy duże.nie sądze że twój facet tak myśli nie buj się, masz piękne ciało i on napewno to widzi.a napewno go nie oszukujesz nasząc pushap. ja też miałam mały biust jak większość dziewczyn.

Gość Zawsze gotowy a teraz...
Wiesz ja ci powiem ze jestem z dziewczyną juz 7 miesiecy i dopiero nie dawno zaczelismy to robic i wiesz wcale nie obchodzą mnie jej piersi nie są takie małe są bardzo ok ale nie takie o jakich zawsze mazyłem ale wcale nie zwracam na nie uwagi i twój chłopak jak cie kocha mysle ze sie tym wogule nie przejmie wiec do dzieła

Gość dedektywa
ja sama mam male i co.. i sie jakos nie wstydze. wiadomo, wolalabym skaczace pieknie na jezdzca..ale nie dane mi:)