Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitas26

Nie mam faceta. I co z tego???

Polecane posty

Gość Lolitas26

Nie mam faceta bo ten farciarz jeszcze nie pojawił się w moim życiu. Tylko czemu ludzie reagują na brak mezcyzny z takim politowaniem jakbym nie miała nogi czy ręki :O Zaczyna mnie to wkurzać gdy w nowym towrzystwie każdy zadaje śmieszne pytanie w stylu "A ty masz kogos"? Tez tak macie? Jak sobie radzicie w takich sytuacjach? Jak przygasić rozmówcę by zrozumial ze singielski to nie nieszczęsliwe, brzydkie, zalęknione osoby a świadome kobiety, ktore po prostu na swojej drodze nie spotkały tego kogos.

a moze sie pytają bo mają ochotę sie z Tobą umówic a Ty źle to odbierasz... hmmm... zastanawiające - mi nikt nie zadaje takich pytań w towarzystwie-poza facetami, ktorzy chca sie ze mną umowić... "A Ty masz kogoś?" -"nie, preferuje trójkąty" :P

Gość lu_netkaaaaaaaaaa
masz racje autorko, pytaja z politowaniem

a może zmnień towarzystwo,,, w moim jakoś nikt na mnie nie patrzy z politowaniem, no ale zapomnialam o malym szczególe: zabijam wzrokiem :P

Gość lu_netkaaaaaaaaaa
jak tredowate bez faceta, tak ludzie patzra

Gość Lolitas26
No wiesz...fakt są to mężczyni...ale kurde przeważnie zajęci :P, wiec co ich to obchodzi

Gość Lolitas26
widzisz moze rzeczywiscie zle to odbieram :P To zazdroszcze tego zabijania wzrokiem....

Gość dokładnie
też tak mam, i strasznie mnie to denerwuje...te spojrzenia, ta niepotrzebna troska, bo przecież taka ładna i fajna a sama...

Gość Lolitas26
dokladnie---> nooo widze ze przezywamy to samo :D jak miło..

Gość lalallalala
o ten znowu zaczyna....

Gość ta najgorsza..
ja nie mam.. mam wazniejsze sprawy na głowie niz faceci :) nestety czasem musze się od nich opedzac:P:P ale jak się tafi TE JEDYNY to na pewno go nie przegonię:D

Gość Lolitas26
Jarek84--> EUREKA :D Jarek mordo Ty moja ze wczesniej na to nie wpadłam! Dziękuje ze otworzyles mi oczy! Dzięki twojej płytkiej wypowiedzi jeszcze bardziej doceniam wolny stan! :D

Gość lalallalala
on już tu kiedyś zabłysnął inteligencją...burun jeden i już...nie zważajcie na tego pajaca

Gość grandkogut77
a jak koles nie ma kobiety to tez cos zlego?? bo ostatnio tez znajomi dziwnie na mnie patrza...

Gość grandkogut77
jesz kupe?? moze dlatego bedzie problem z tym facetem... ale luz.. ja pije mocz:)

Gość a kalina
oj patrza ale sama wiem ze stara panna byc nie chce mysle o urodzeniu sobie dziecka zreszta szukanie faceta do seksu sie nie oplaca:p

Gość grandkogut77
nie wiem jak z wami dyskutowac... nie da rady...:)

Gość Lolitas26
No niestety ...ciezko tu porozmawiac. Poziom intelektualny niektorych przekracza wszelkie granice :)

Gość grandkogut77
Lolitko,ale to Ty jesz kupe:) poziom poziomem,ale zwykly czlowiek o zyciu tez powinien miec jakies poglady w miare realne... nie uwazasz??