Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgodze sie ze wszystkim

Ale pieknie wygląda w ciazy!

Polecane posty

Gość nie za bardzo
piekna? niestety strasznie otyla na pewno niezle sie bedzie wyginac po ciazy zeby miec "tylko" nadwage

boze wy jak zwykle musicie komentowac:o otyła?:D😭 a jakie maja byc kobiety w ciazy????????

Gość heeeeeeeeeeeeeeehhhh
piszesz, ze wyglada pieknie co ma piekne? moze buzie bo niestety brzuch w rozstepach, rece tluste. jakos nie widze czym sie tu zachwycac wyglada na szczesliwa ale przy nadziei to normalne normalna babka ktora mocno przytyla w ciazy

Gość heeeeeeeeeeeeeeehhhh
spojrz na jej rece, brzucha nie widac to twoja laska czy co?

nie ogadalam ich pb i mi sie spodobala:) wiadomo ze jak w ciazy to jest pulchna nie ? i to nie sa rozstepy tylko ugniotki od ubran:) podoba mi sie po prostu i tyle.

Gość ciekawegdzie
o fujj masakraaa

Gość ranczo wielkoryje
kurde, ma brzuch jak wujek rysiek :o

Gość stara trroche

Gość jesli zwątpisz....
ellinka wspolczuje twojemu mezczyznie :o

Gość jesli zwątpisz....
widac ze nigdy nie zajdziecie w ciazy;)🖐️

Gość ko-ziczka
Gdzie ona pieknie wygląda ? Znam parę dziewczyn, co naprawde ładnie wyglądały. Większosć wygląda tak jak ona - czyli po prostu niespecjalnie, jak baba w ciąży. Gruba, napęczniała, z cielskiem rozlewajacym sie na boki. Juz tu pokazywano różne babki w ciaży i naprawdę niektóre ładnie wygladają. Brzuch ksztaltny, reszta nienapęczniała. Ta tutaj to naprawdę nie zasługuje na wyrazenie "ale pieknie wygląda!"

Gość jesli zwątpisz....
mnie sie podoba kazdy ma inny gust nie ? kobiety w ciazy zawsze tyja a potem albo wracaja do swojej wagi albo nie ale takie sa prawa natury ;) ta kobieta wrocila do siebie a jesli anwet nie do konca do tejw agi ktorej byla to nie przejmuje sie tym bo kilka kg wiecej to nic w porowaniu z malym skarbem

Gość Marek27
A nam sie ciagle nie udaje zajsc w ciaze z moja Milusia:( Ladna kobietka z ladnym brzuszkiem:)

Gość ko-ziczka
Ale nikt nie powiedział, ze nie wroci do dawnej wagi czy tam nie wróciła, ze nie cieszy sie dzieckiem. Tak, tak jest w naturze, ze zwykle się tyje w ciaży. Ale obiektywnie patrząc - nie jest to osoba, która w ciaży wygladała bardzo dobrze czy lepiej niż poza ciążą. Gdyby to było coś, co kobiety uwazają za ładne, to hodowałyby sobie wielkie bębny i obzerały sie, żeby urosły im wypełnione tłuszczem, leżące na brzuchu cyce. Tak to , niestety, wyglada u ten pani

Gość Marek27
Pieprzysz ze tak powiem kobiety w iazy wygladaja przepieknie moze dlatego ze nosza w sobie cudowne malenstwa .

Gość ko-ziczka
Twoim zdaniem tak, moim zdaniem nie. Ja nie rozmyślam, co kto w sobie nosi, tylko widzę całosć i jak mam powiedziec, czy mi sie to podoba, czy nie, to mówię - nie. Sama nie chciałabym miec na stałe takiego brzuszyska, takich melonów i podejrzewam, ze one tez nie. Są tez różnice miedzy ciężarnymi, co już sto razy mówiłam. Mnie sie osobisci ta dama z linku nie podoba. Uwazam, ze wyglada rozlaźle. Znam parę kobiet, które naprawdę estetycznie wygladały w ciaży i to po prostu nie ma porównania. Ta to jeszcze ujdzie w tłoku. Ale czasem chodzą prawdziwe smoczyce, co aż sie kolebią na boki. Wymiary mniej więcej cyc-130, pas 150, zadek 130. Chcesz mi powiedzieć, ze taka kobieta tez wyglada przepięknie ? Sfera duchowa ciaży to całkiem inna rzecz i o tym w ogóle tutaj nie mówię. Mówię o samym wyglądzie.