Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi 0101

ułożenie dziecka tak że nie widac płci

Polecane posty

Gość mimi 0101

czy rzeczywiście jest tak że lekarz niemoże zaobserwować płci bo jest'' nie tak ułożone''? czyli jak? jak powinno być ułożone aby było widać płeć

Gość ooooooooooooooo
Też się nad tym zastanawiam. Za 2 dni zaczynam 32 tydzień, a jeszcze nie wiem co będę miała. Za każdym razem kiedy mam USG, ponoć leży nie tak. I nie widać. Aż mi się nie chce w to wierzyć.

Gość mimi 0101
mnie tak samo nie wiem czy oco chodzi

Gość baj baju baj
oczywiście ze moze być ułozone tyłem i lekarz nie zobaczy, albo np. pepowinka miedyz nózkami będzie i zasłoni co najwazniejsze i tez guzik zobaczy sie :)

Gość mimi 0101
dzięki

Gość a oto streszczenia
Może tak być, moja mała też się długo wstydziła :D

moja córcia byla ulozona posladkowo. kosci mojej miednicy zaslanialy akurat to co chcielismy zobaczyc na usg. nie dalo się podejrzeć ani od gory ani od dolu... aż do 35 tygodnia ciązy nie wiedzieliśmy czy tak na pewno będzie dziewczynka :) dopiero kiedy mala odwrócila się glowką w dól pokazala nam że jest dziewczynką :) synek od początku jest ulozony glowkowo więc od USG polowkowego ( a nawet troszkę wcześniej) wiem już ze na 100% będzie synuś.

Gość inka.inka.
moja dzidzia tez jest ulozona posladkowo. jestem w 33tygodniu i lekarz nic nie widzi tzn mowi, ze ma przypuszczenia, ale nie mowi, bo nie jest pewien. dzidzia ma tak podkurczone nozki, ze zaslaniaja wszystko, do tego na usg zawsze twardo spi i ani drgnie.