Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa1122

czy facet zdradzający swoje byłe może być wierny...

Polecane posty

Czy myslicie, że facet ktory zawsze zdradzał kazdą swoją kobietę, począwszy od byłej żony, poprzez kochanki, kobiety z którymi był nawet 4 miesiące- wszystkie zdradzał...może sie zmienić i być wierny??? Kurcze ze mną jest 3 miesiące, mówi że jest maksymalnie zakochany i szczęsliwy, ale jak mam mu wierzyć skoro znam jego ,,przeszłość,,... Czy mam wypatrywać oznaków innej, czy zaufać, po tym wszystkim co o nim wiem... czy może sobie odpuścić... Nie ukrywam że jest nam super ale wiadomo na początku zawsze jest super... Mówi że daje mu wiecej niż te wszystkie kobiety razem wzięte ... nie wiem co robić, serce mówi co innego a rozum każe się wycofać... Może on to ma we krwi?? Może musi zdobywać żeby się dowartościować, jest psem na baby, na naszej klasie większość jego znajomych to jego byłe... masakra normalnie.

Gość handlarz diamentów z Kinszasy
Może, ale szansa jest niewielka.

czyli ma to we krwi, pewnie za chwilę zacznie szukać nowych wrażeń... taki typ... Boże w co ja się wpakowałam...

Gość lepiej uciekaj
Nigdy nie wiesz, co mowil poprzednim kobietom. To nie sa papierowe postacie w zyciorysie tylko babki z krwi i kosci, ktorym on rowniez mogl nawijac makaron na uszy... Byc moze jest naprawde zauroczony Toba, ale rozwaz, jaka jest szansa, ze u takiego typa zauroczenie zniknie tak szybko, jak sie pojawilo.

Gość może nie...
może nie naiwna tylko szuka odpowiedzi. Niestety taki typ już tak będzie postepował, wieczny łowca, który jak złowi to szuka kolejnej zdobyczy... Odpuśc sobie tego casanove

"Czy myslicie, że facet ktory zawsze zdradzał kazdą swoją kobietę, począwszy od byłej żony, poprzez kochanki, kobiety z którymi był nawet 4 miesiące- wszystkie zdradzał...może sie zmienić i być wierny???" w zasadzie nie stoję na stanowisku, że jeśli ktos wczesniej coś tam robił czy zrobił, to potem będzie postępował tak samo, ale akurat w tej sytuacji jest lekkie przegięcie. Niestety, stawiam na to, że będzie Ci przyprawiał rogi

Gość nigdy nie będziesz
mieć pewności co do faceta ani takiego, który wcześniej zdadzał ani takiego który był wcześniej wierny.

Gość comtessa
pierwsza fascynacja niedługo minie, za chwilę zacznie się nudzić i szukać nowych wrażeń i ciebie też zdradzi niestety. Skurwysyństwo to nie przeziębienie to choroba nieuleczalna :(

Gość taka naiwna to ja byłam
ostatnio, gdy miałam 16 lat... nie wierz w to, że przy Tobie się zmieni... to tak jakby wierzyć, że damski bokser się zmieni przy Tobie albo pijak... nie ma tak... takie coś prędzej czy później wyłazi z człowieka

Chodzą mi po głowie te obawy już od jakiegoś czasu, to pies na baby, żadnej nie odpuści, jak się znudzi to zdradzi, tak jak piszecie... Wiem, ale jest mi z nim cudownie, jednak rozum kieruje moje uczucia na inne tory, na takie na jakie WY mnie kierujecie...

opwiedział mi, o tym twierdząc że jestem pierwszą taką i bla bla bla... że żadna mu nie dawała tyle szczęscia nawet na początku, i nie będzie mnie zdradzał bo dostaje ode mnie wszystko czego mu potrzeba... a wcześniej jak wiązał się z kimś to po jakim czasie już wiedział że będzie ją zdradzał

Gość Obawiam się że nie będzie
Mój ex miał 9 kobiet. Wszystkie zdradził. Były to związki max 1,5 roku. Dowiedziałam się o jego postępowaniu, będąc z nim już od roku. Wytrwał ze mną długo... aż 6 lat... bardzo się zmienił... ale też zdradził. Teraz jest z nową kobietą. Włamałam się na jego pocztę i odkryłam, że po pierwsze, zdradzał mnie od 2 lat, po drugie, wyznając milość "nowej" obiecywał związek jeszcze dwóm innym. Probowałam ja ostrzec... nie wiem w sumie dlaczego, może dlatego, ze ma dziecko...? Ale mi nie uwierzyła. Wiej. Poczytaj sobie o zaburzeniach osobowości, osobowości socjopatycznej, niemożliwości nawiązaia stałej relacji.

Gość ooIga
może. Do czasu pierwszego bądź drugiego problemu jaki pojawi się w związku z tobą :P

"opwiedział mi, o tym twierdząc że jestem pierwszą taką" nie dośż, że pies na baby, to jeszcze idiota :D

Wiem, ale jest mi z nim cudownie Z socjopatami zazwyczaj jest cudownie, to często bardzo inteligentni, charyzmatyczni ludzie. Mój też taki był. opwiedział mi, o tym twierdząc że jestem pierwszą taką i bla bla bla... że żadna mu nie dawała tyle szczęscia nawet na początku, i nie będzie mnie zdradzał bo dostaje ode mnie wszystko czego mu potrzeba... a wcześniej jak wiązał się z kimś to po jakim czasie już wiedział że będzie ją zdradzał Zawsze mówią, że jesteś tą jedyną, inne to pomyłka... Zastanów się - JAKĄ PSYCHIKĘ MA CZŁOWIEK KTÓRY WIĄŻE SIĘ Z KIMŚ ZAKŁADAJĄC, ŻE GO ZDRADZI... Wiesz... może on nawet wierzy w to, co mówi... ale już wiadomo, że w chwili trudnosci pójdzie po najmniejszej linii oporu. Niestety, ludzie się czasem nudzą sobą... jedni próbują przeczekać, odbudować związek - często się udaje. Inni sa... niecierpliwi

oglądałam kiedyś program o ,,takich,, typach i psycholog się wypowiadał że nie da się zmienić natury człowieka, można tylko przytłumić na jakiś czas jego zapędy...

No to już masz odpowiedź. Wiesz to podskórnie. Jesteś mądrą kobietą - podejmij właściwą decyzję. Masz wątpliwości - to dobrze. My kobiety za rzadko ufamy intuicji

Za dużo już przeszłam żeby pakować się w kolejne bagno... Dziękuję za dobre rady , pies jest pies i tyle!!!

Gość będzie zdradzał
nic co możesz zrobić nie poskutkuje, żadne starania i nie warto tracić energii na zapobieganie zdradzie, i tak cię zdradzi, raczej szybko zdradzi

Wiesz, nawet jakbyś podjęła decyzję bycia z nim, to cały czas zastanawiałabyś się, czy nie zdradzi. Zasługujesz na dobrego, wartościowego faceta. Ja też :))

Każda z nas zasługuje , ale ja ostatnio na swojej drodze spotykam samych drani .. nie wiem, moze dać sobie spokój ze związkami, każdy się rozwala...

Mój ex mówił mi, że to co było w przeszłości - nieważne. Liczymy się MY. Nie mam prawa go rozliczać za przeszłość. Ale przeszłość się liczy. Z niej wyciągamy przesłanki właściwego zachowania. Trzymam kciuki. Na początku będzie Ci trudno. Potem mogłoby być jednak jeszcze gorzej.

Kurde, on też tak mówi... że liczy się to co jest między nami... mimo tego jak jest miło i cudownie , jednak nie ufam mu... oboawiam się że przeistoczy się to w paranoję, będę doszukiwać się w każdym jego spożnieniu, lub sms innej kobiety. To obłęd...

nie jestem facetem!!! Poprostu mam wątpliwości więc pytam!!! Naprawdę się boję, intuicja moja mówi wiać!!!

To nie dodawaj nowego drania do kolekcji. Wiesz co... spragniona miłości, czułości możesz emitować pewne sygnały swej słabości. Przyciągające owych drani :(( Spróbuj się poukładać.