Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa1122

czy facet zdradzający swoje byłe może być wierny...

Polecane posty

a jeśli chodzi o chęć poprawy... hmmm nie ufam mu w 100%, może jakby nie mówił o tych wszystkich panienkach, to byłoby inaczej... nie wiem, poprostu nie wierzę w jego dobre chęci

Gość Obawiam się że nie będzie
Bezedury twierdzi, że każdy zasługuje na drugą szansę. Ale Twój ex zdradził nie jedną kobietę, prawda? Więc swoją jedną szansę już miał.

Zonę zdradzał, bo jej nie kochał od początku, do ślubu zmusili go rodzice bo ona była w ciąży, potem przewinęło się ok 10 kobiet podczas małżeństwa, potem była kobieta 10 lat starsza, którą robił z 3 jedsnocześnie, potem z jedną z tych kochanek się związał ale oczywiście ją też porobił... mogłabym jeszcze wymieniać...

Uuuuups :(( Koleżanka opowiedziała mi historię o facecie, który miał dzieci z 5 kochankami. I każda z nich była tą jedyną, dzieci z innymi miał niejako przypadkowo :P Sygnały są czytelne. Chcesz go za kumpla, kochanka - okay. Śpij z nim. Za partnera? - NIGDY!!! WIEJ!!!

To pisz czytelnie. 11:57 Bezedury (bezedury@o2.pl) Ale wy okrutne jesteście. Przecież ten biedaczek chce się poprawić, powiedział wszystko autorce, więc musi ją naprawdę kochać. Jeżeli cię kocha to nie masz co się martwić, będzie wierny. Każdy zasługuje na drugą szansę. Ja myśle, jakby autorem topiku był facet, to tego typu teksty poszły by w ruch Można zrozumieć, że nalegasz, by tak samo traktować kobiety i facetów i dawać 2 szansę. Musisz popracować nad jasnością wypowiedzi :P

Gość la sombra
Nie ma mozliwosci, aby Cie nie zdradzil:( Dlatego ja nigdy nie moglabym sie zwiazac z zonatym facetem, bo skoro zdradzil dla mnie zone, to mnie zdradzi dla innej...

on jest po rozwodzie, ja też.. nasze dzieciaki się uwielbiają, naprawdę było miło ... ale czas sięchyba ewakuować póki jeszcze nie stała się krzywda...

bezedury- tak wiem, teraz przeczytałam uważnie... poprostu odpowiedzi pojawiają sie bardzo szybko... temat widzę na fali....

Gość Kalyna666
Dziewczyno zerwij z nim i to natychmiast!:P:( to nie jest facet ale pies co zobaczy nowa suke i zapomina o swojej kobiecie,pies ktory mysli kutasem nie rozumem jak zobaczy nowa pizde na horyzoncie!:( Nie wierz w te brednie bo bedziesz jeszcze plakac!:(Lepiej nie marnuj sobie z nim zycia ale zacisnij zeby,skoncz z nim i znajdz sobie FACETA ,nie burego kundla,ktory bedzie Ci wierny i przy ktorym bedziesz nawet za 100lat szczesliwa!A uwierz,jest takich wielu tylko nie rozumiem dlaczego wiekszosc kobiet zawraca sobie dupe takimi kutasami niewiernymi a nie tymi normalnymi?:(

co do tematu...to chyba nie ma znaczenia poprzednie zycie partnera.Zdradzał bo moze one go zdradzały...zycie jakie było takie było...zakochał sie na nowo??? Moze to bedzie jego miłosc zycia??? niewiadomo...za kazdym razem trzeba próbowac:)

Gość Kalyna666
do nowa1122 ----> Sa ,wystarczy sie tylko rozejrzec,najczesciej to niesmiali, niezbyt wygledni inteligenci :) Wiem bo sama z kilkoma takimi bylam i jestem z jednym obecnie i byli wierni jak ta Penelopa,nawet nie ogladali golasek w sieci :) Moge Ci polecic ten typ bo jestem z niego bardzo zadowolona :) A ci macho,keny czy zimne,oschle typki to najlepsze materialy do zdradzania swoich partnerek,takie koguciki,dlatego mimo ze sa ladni i w ogole,unikam takich :P :D

KAlyna666- nie uwierzysz... ona ma nawet gacie w koguciki i mówię do niego.. KOGUCIE :) hihihi...

Gość la sombra
brat_niedzwiedz, chyba nie wierzysz w to co piszesz?:O Jak ktos raz zdradzil, to szanse, ze zrobi to drugi raz sa ogromne. Jesli ktos zdradzal wielokrotnie, kazda partnerke, to szanse na to, ze nie ulegnie w koncu jakiejs kobiecie sa ZEROWE!

Gość Kalyna666
nowa1122 hahaha :D jaki zbieg okolicznosci :D chyba kupowal w te wzorki z mysla o swojej osobowosci :D zeby bylo idealnie dopasowane do charakteru i upodoban:D :D Mowie Ci dziewczyno pozbadz sie go bo przygrucha sobie zaraz nowe kurki i kwoczki i zrobi z Ciebie łanie:PWiem bedzie to bolalo ale jeszcze bardziej bolesny bedzie zwiazek na dluzsza mete z ta osoba.

Gość Energiczna 30 latka
Bracie Niedźwiedziu - tym razem NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI. Jeżeli ktoś zdradził WIELOKROTNIE, powtarzam WIELOKROTNIE (hallo! nie raz, po pijanemu, przez przypadek -jeżeli mogą tu być przypadki - bo się zakochał - tylko z rozmysłem - jak pisze autorka, wiążąc się z kobietami zakładał, że będzie zdradzał, bo nie kocha) - naprawdę tak dobrze oceniasz szanse na związek z kimś o takiej mentalności?!!! Takowe zachowanie świadczy raczej o tchórzowstwo w kontakcie z rzeczywistością. Dlaczego był z kimś, kogo chciał zdradzić? Mógł powiedzieć, że zależy mu tylko na seksie, znalazłby chętne partnerki. Ale z tego, co tu napisano, wnioskuję, że wolał raczej budować wrażenie, że kocha, marzy o partnerstwie.

la sombra brat_niedzwiedz, chyba nie wierzysz w to co piszesz? Jak ktos raz zdradzil, to szanse, ze zrobi to drugi raz sa ogromne. Jesli ktos zdradzal wielokrotnie, kazda partnerke, to szanse na to, ze nie ulegnie w koncu jakiejs kobiecie sa ZEROWE! oczywiscie ze jesli trwa w zwiazku i zdradzi raz moze to zrobic drugi raz........przychodzi rozstanie chłopak poznaje nowa kobiete i co tez bedzie zdradzał??? a moze sie tak zakocha mocno ze mu to nawet do głowy nie przyjdzie....trzeba zawsze dawac szanse w takich przypadkach........tu na kafe jes mnóstwo kobiet które spotykaja sie z facetami którzy mieli kilka partnerek przed nimi( pewnie nie wiedza i nie znaja powodów dlaczego ich obecny partner zakonczył poprzedni zwiazek....moze zdradzał moze nie?) to powinno zostac za nami........ZACZYNA CHŁOPAK NOWY ETAP ZYCIA,OD POPRZEDNIEGO SIE ODCINA.......i nie sugeruje ze wszystko jest ok..ja tylko naswietlam sprawe ze kazdy zasługuje na szanse w miłosci ps.OSOBISCIE STRASZNIE POTEPIAM ZDRADE

Gość HipokryteDuze
Bezedury, Tak jest, jak kobieta zdradzala to zasluguje na druga szanse, jak facet zdradza to nie. Bo kobieta miala powod do tego, n.p. facet nie mogl ja zadowolic, nie dawal jej co potrzebuje, znudzila sie, desc padal, zly dzien miala, to jest okay. Jak facet zdradza to wiesz, jest tylko bo jemu sie chcialo sprobowac z inna i to jest bardzo zle. Tak nie mozna, to ze on nie dostawal w zwiazku to co potrzebowal od kobiety wcale sie nie liczy.

Energiczna 30 latka .....TO JEST STRASZNIE ROZLEGŁY TEMAT...i raczej ciezko bedzie znalezsc jednoznaczna odpowiedz.Osobiscie jesli poznam kobiete w przyszłosci i sie w niej zakocham a ona we mnie,to za bardzo jej przeszłosc w sprawach miłosnych nie bedzie mnie obchodziła....

Gość Energiczna 30 latka
Zdradzał bo moze one go zdradzały - to jest wytłumaczenie?!!! Był żonaty. Nie musiał zdradzać. Mógł się rozwieść. Czytałeś w ogóle temat? Facet zakładał, że zdradzi, bo ich nie kochał. Autorkę rzekomo kocha... Wiesz, może Twoja też wiążąc się z Tobą, zakładała, że Cię zdradzi, bo Cię nie kocha. Ale w przyszłości napewno będzie wierną żoną, bo to w gruncie rzeczy bardzo wartościowa osoba. Wiem, że to chwyt poniżej pasa, ale tym razem solidnie mnie wkur wiłeś. Inteligentny z Ciebie facet, a tu nagle jakby odwrót o 180 stopni :(( Wielokrotnie, z rozmysłem zdradzasz = masz skopany charakter...

Gość Energiczna 30 latka
brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) Energiczna 30 latka .....TO JEST STRASZNIE ROZLEGŁY TEMAT...i raczej ciezko bedzie znalezsc jednoznaczna odpowiedz.Osobiscie jesli poznam kobiete w przyszłosci i sie w niej zakocham a ona we mnie,to za bardzo jej przeszłosc w sprawach miłosnych nie bedzie mnie obchodziła.... No to masz duże szanse na powtórkę z rozrywki. CZASEM ludzie się zmieniają, ale to wyjątek, nie reguła.

Energiczna 30- tka - dokladnie!!! :) Ja odpowiedź już znałam w momencie kiedy pisałam pytanie, szukałam potwierdzenia, kopniaka, podobnych historii, dominujące odpowiedzi są takie żeby uciekać i odpuścić, łza się w oku kręci, bo uczucia są gorące, motyle w brzuchu zapieprzają, ale... ten głosik podpowiada madrze, S*pierdzielaj i to szybko...

Gość Energiczna 30 latka
Ja jednak wolałabym związać się z facetem, który w przeszłości nie zdradzał, nie katował żony, nie popadł w nałóg alkoholowy i nikogo nie zamordował... A`propos dawania szans - jedną można dać. W niektórych wypadkach...

Gość Energiczna 30 latka
nowa1122 Energiczna 30- tka - dokladnie!!! Ja odpowiedź już znałam w momencie kiedy pisałam pytanie, szukałam potwierdzenia, kopniaka, podobnych historii, dominujące odpowiedzi są takie żeby uciekać i odpuścić, łza się w oku kręci, bo uczucia są gorące, motyle w brzuchu zapieprzają, ale... ten głosik podpowiada madrze, S*pierdzielaj i to szybko... Uważaj. Twój facet jeszcze długo i namiętnie będzie Cię przekonywał byś zmieniła zdanie.

Gość zdradzi
zdradzał i nadal bedzie to robił ot typ faceta jesli nie na trzewo to pod wpływem alkocholu kiedy nadarzy sie okazja, jesli chgcesz zyc obawami to tkwij w takim zwiazku, ...zaufaj przeczucią one nie kłamią

Energiczna 30 latka ---------->>> ty znasz moje zdanie na temat zdrady??? Brzydze sie tym i nie widze sensu bycia z kims kto mnie zdradza.....kazda zdrada jest czyms złym i godnym potepienia.Mnie tylko chodzi o to ze nie jest powiedziane ze jesli ktos zdradził to bedzie tak zawsze robił??? Trzeba ludziom dawac szanse.....jesli ich nie wykorzystuja to mowimy im spierdalaj i nie chce cie wiecej widziec(czy to facet czy kobieta to juz obojetne) kazdy inteligentny człowiek wyciagnie z takich przypadków wnioski jesli nie to juz jest przegrany na przyszłosc....

Gość HipokryteDuze
Jako facet powiem wam tak, jak on byl w zwiazku trudnym i z zona mial problemy n.p. duzy problem ona nie chciala z nim uprawiac seks to mogl zdradzac. Inna rzecz jak jest z kims i celowo zdradza bo chce miec 2 czy wiecej kobiety, jak jest taki to zgodze sie, trudno jemu zmienic taki charakter.