Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już tego dość

Załamka,przeszłam całe miasto i nie znalazłam dla siebie stanika

Polecane posty

Gość mam już tego dość

szukałam z obwodem 65 i miseczką D,ale najwidoczniej na moje zadupie nie dotarło jeszcze,że szczupły człowiek też moze mieć duzy biust :O Najmniejszy obwód dawali mi 80 :O I co teraz? :(

Gość mam już tego dość
70 też nie ma.Właśnie patrzę na allegro,ale pomijając masakryczne ceny to boje się kupić bez przymierzania

Gość blackcat
wiem coś na ten temaat :o mieszkam w wielkiej aglomeracji a znaleźć 70 C graniczy z cudem :O jeszcze nie znalazłam :o

Gość w poznaniu
w sklepie la senza są najrozniejsze rozmiary.. przy mnie ostatnio dziewczyna prosila o 65 lub 70 z miseczką D i bez żadnego problemu dostała

W Poznaniu to wystarczy się przejść do Avocado - tam są obwody od 60, miseczki do K i w dodatku kompetentna obsługa :)

Gość mam już tego dość
Słuchajcie,a jakie są lepsze staniki dla dużego biustu-usztywniane poduszeczkami czy samymi fiszbinami?Bo przeważnie te drugie są w rozmiarze jakiego szukam na all

Gość 65D bez problemu kupisz
przez internet z zagranicy- w jakim chcesz fasonie i kolorze.

Poszukaj w sklepach internetowych odpowiedniego rozmiaru, a przed kupnem zapytaj drogą meilową czy w razie kiedy nie będzie Ci pasował będziesz mogła go zwrócić bez problemu. Z reguły można oddać towar.

Gość mam już tego dość
Kurcze,właściwie nie jestem pewna czy mam D,dotąd nosiłam takie staniki,ale z tego przelicznika z forum biuściastych wyszło mi F,a ekspedientce w sklepie wydawało się,że E..... Sama już nie wiem.Na metkach dwóch moich najlepiej pasujących staników napisane jest 34/75,ale ich obwody są dużo za luźne, nawet najciaśniej zapięte jeżdżą mi po całych plecach,a miseczki są ciut za małe

Gość a ja mam problemy

Gość a mże Ty po prostu cycków nie
masz ????????????????????

ja zeby znalezc 70-75 D mam wieeeelki problem:o babki zawsze mi daja przynajmniej 80 albo 85:o i to prawda ze jak wieksza miska to i wiekszy obwod, a ja nie mam kasy zeby kupic stanik za 100zl:( chociaz jestem teraz w anglii i tu pierwszym lepszym sklepie kupilam ladnyu koronkowy stanik za 8funtow, miseczka D a obwod 75:)

Gość a co ja mam powiedzieć
jak nosze 60F?;) Też muszę wszystkie staniki kupować przez internet.