Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma....

Czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość wielka niewiadoma....

witam mam starsnie dziwne objawy, chodze do wc co chwile,mam caly czas zgagę strasznie dlugo spie, a potem w nocy nie moge zasnac czego nigdy wczesniej nie mialam tem w pochwie rano to 37,C i wyzej..ogolnie tez mam objawy na okres.. skurcze macicy, bolace persi.. w piatek powinnam niby dostac okres ale nie wiem czy nie jestem w ciazy.. robilam 6 dni po ''rzekomym'' zaplodnieniu test i wyszedl negatywny zaznaczam tez ze to byl stosunek przerywany i on nie spuscil sie do srodka aczkolwiekbyly to moje najplodniejsze dni;/ Co o tym myslicie? moge byc w ciazy?

Gość 795642
moim zdaniem ryzyko ciazy jest dosc wysokie :-/ moze test zrobilas za wczesnie, chociaz niigdy nic nie wiadomo. a stosunek przerywany to zadna metoda antykoncepcji... zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki jesli jej nie dostaniesz

Gość anetttaa
mój problem wygląda tak: miesiączkuje w miarę regularnie, mój cykl trwa 28-34 dni. ostatni okres mialam 10go czerwca, teraz powinnam mieć już następny... 7go - 13go lipca. 21 i 22 lipca kochalam się z chlopakiem, używaliśmy prezerwatyw. oboje byliśmy przekonani, ze nie pękły i po stosunku nic nie wskazywało na to żeby miały nas zawieść... warto dodać, że tak jakby wypadałoby, że do stosunku doszlo w dni chyba plodne... okres spóźnia mi się tylko o min 2dni, no max tydzień (gdyby tym razem cykl mial mieć 28 dni). nigdy mi się to nie zdarzyło, nigdy nie było też miesiąca zupelnie bez miesiączki. Strasznie się boje, że jestem w ciąży, (mam dopiero 18 lat!!!!! liceum w trakcie, mature w maju i marzenia o studiach!!!!) A do tego w 3 tyg po stosunku mdłości, ból w dole brzucha... wczoraj robilam test quick vue, wynik był negatywny. Planuje dla pewności powtorzyć go w środę i umówilam się już na wizytę u ginekologa na czwartek.... Ale do tego czasu to ja chyba oszaleje z nipewności!!!!!!!!! Poradźcie coś błagam!!!!!!!!!! jeśli ktoś może to niech napisze na maila anett9007@wp.pl

Gość o_n_a_
do anetta tez spoznia mi sie okres. test zrobilam w zeszym tygodniu w czwartym dniu spodziewanego okresu i wynik byl negatywny ale okresu jak nie bylo tak nie ma... tez jestem umowiona do ginekologa na czwartek i mam nadzieje ze nie powie mi ze jestem w ciazy. pozaym tez zastanawialam sie czy nie powtorzyc testu

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

Gość kilomert
te, mała szykuj juz wyprawkę dla niemowlaka! :)